23.9.2013

Aamun hämärissä

Heipsan täältä sairastuvalta! Kyllä voin sanoa, ettei koskaan ollu kurkku näin kipeä kuin viimeisen viikon on ollut. Vihdoin alkaa sentään yskiminen auttaa. Aika räkäisiä ja yskäisiä ovat nämä pienimmätkin, yön yskivät ja aamulla kuuden aikaa kömpivät kainaloon. Minä olen aamun juonut kamomilla-vadelma teetä ja paistoinpa kaveriksi pakastimesta croisantit. Mitään ei tee mieli syödy kun joka nielaisulla kirpaisee kurkusta. Silmän ja lasten ruokaa siis! Vihdoin pääsi Marimekolle Oiva Toikan suunnittelema Siirtolapuutarhasarjan teepannukin käyttöön. Aika pitkään pysyi tee lämpimänä ja ennen kaikkea hyvin haudutettuna! Olen monta vuotta haaveillut tuosta kannusta, välillä tästä kuosista ja välillä koko valkoisesta, mutten ole raaskinut sijoittaa. Minulle tuli mahdollisuus hankkia tämä, kun osuuskauppa jakoi lehtensä välissä -40% etukupongin yhdestä tuotteesta 40v. syntymäpäivänsä kunniaksi. Ja minähän sain hyvän alennuksen tuotteeseen joka harvoin on tarjouksessa (ainakaan näin hyvässä)! Tuo kelon oksa on viikonlopun reissulta kerätty, siitä on tulossa verhotanko makuuhuoneeseen ;)

Ja tässä viimein kuvaa tekemästäni sulkataulusta. Vaikken täytettyjä eläimiä kotiini huoli, niin jotain aitoa kelpuutan kuitenkin. Mieskin tykkää taulusta kovasti, ja onhan siinä tunnearvoakin kun oman saaliin sulka siinä komeilee! Olohuoneessamme ei ole yhtään yhtenäistä seinää, taulujen ja kuvien saaminen esille on hieman hankalaa. Tälle tasolle saan ne pienet tärkeät yksityiskohadat, mutta niiden kuvaaminen taas on aivan liian haastavaa ikkunoita vasten. Vaikea saada napattua kuvaan sitä "oikeaa" tunnelmaa!Nämä mukit ovat omaa käsialaa myöskin, hieman oli Design letter innoittamassa ja pinterest myöskin. Näitä voisi tehdä vaikka tusinan, antaa kynän vain viedä. Tiedä vaikka syntyisi vielä uusi astiasto ;) Ja aika kiva vieiminenkin tämä olisi, sekä isolle että pienelle. Kynä on paikallisesta askarteluliikkeestä (Deco Ceramic - ceramic and glass marker). Piirretään, annetaan kuivua ja poltetaan uunissa 180 astetta 40 minuuttia. Kätevä!Sairastuvan Minttu

5 kommenttia:

 1. Paranemisia sinne sairastuvalle!! Toivottavasti menee nopeesti ohi!

  VastaaPoista
 2. Voi että! Olen koko kesän etsinyt tuollaista kynää! Mistähän sen saisi tänne Savonlinnaan? Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Hanna, kyllä niin taas osaa arvostaa terveyttä!

  Jaana, voin toki lähettää sinulle tuollaisen jos meidän kaupasta vielä saa! Ostin tuon jo joskus viime talvena!

  VastaaPoista
 4. Mistä liikkeestä se löytyi? Saatan olla itsekin tulossa niille nurkille loppuvuoden aikana niin voin käydä kurkistamassa vieläkö kynää löytyisi :)

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!