19.2.2016

Vähän erilainen viikonloppu







Hi hii, hankin tuollaisen kaukolaukaisimen kameraani ;) Jospa nyt vilahtaisin ( lue rohkenisin/uskaltaisin vilahtaa) blogikuvissa itsekin. Mihinkään asupostauksiin minusta ei todellakaan ole, mutta jospa näillä pientä vaihtelua kotikuviin saisi ja erilaista inspiraatiota herättäisi. Aika näppärää, kameraakin saa ohjattua kaukosäätimellä.

 Täällä viikonloppuun valmistaudutaan pakkaamalla passi ja hammasharja kera farkkujen laukkuun, nimittäin abi-risteily kutsuu. Joo, luit oikein! Vähän jänskättää, enpä olisi koskaan uskonut lähteväni risteilylle toistamiseen. Nähtäväksi jää tunnenko sunnuntaina itseni puolta nuoremmaksi vai vanhemmaksi? Pitäkää peukkuja, että saisin edes pienen silmänräpäyksen nukuttua.

Syystä ettei olla viikonloppuna kotona jäi perjantain kukatkin kaupan hyllylle. Innostui pieniin sisustuspuuhiin ja kokeilin miltä näyttää olohuoneen tasolla tällainen tauluasetelma. Minua hivenen häiritsee, että taulut tulevat ikkunan eteen, jos tänne printtejä esille tahtoo eipä paljon muuta vaihtoehtoa ole, kuin rikkoa ikkunalinjaa.

Peace and love,

Minttu

8 kommenttia:

  1. Hih, jänskää nähdä sinut kuvissa, ihan kuin bloggaamassa olisi nyt joku muukin (feat. kaukolaukaisin). ;) Aika rock nuo printit, kivaa särmää tuovat. Ja vaikka ei postauksen aiheeseen liitykään, millä merkillä on noin kivan näköisiä farkkuja? Mukavaa abi-risteilyä, mahtaa siellä olla menoa koko rahan edestä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, matkalla ollaan! Farkkujen merkkiä en nyt muista ollenkaan, mutta tarkistan asian kun pääsen kotiin. Sinua jo ehdin kaipaillakin, mukavaa viikonloppua <3

      Poista
    2. Ihana Minttu! :) Täällä ollaan oltu taas puhelimen kautta lukemassa, mutta aina mukana. <3 Toivottavasti pääsit turvallisesti kotiin, ajokeli on ollut täällä karmea! Ai niin ja me saatiin viimein tällä viikolla seinät tasoiteltua! Loppujen lopuksi tiiliseinä sai jäädä (onneksi se on sentään maalattu valkea). Olkoon se sitten hieman rouheampi pinta tytön huoneessa, mutta muut seinät tasoittui oikein hyvin. :)

      Poista
    3. No niin, housut ovat sellaiset kuin CC by Capri Collection. Olen ostanu farkut, yllätys yllätys kirpparilta ;) Tehän ootte ahkeroineet siellä....kyllä vaan niin liputan tasoitetun seinän puolesta, vaikka hiukkasen työtä se vaatiikiin.

      Poista
  2. Kiva nähdä sua! :) Taulut sopii oikein hyvin tuohon, ei ainakaan mun silmää häiritse että ovat ikkunan edessä.
    Hauskaa reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu, kiva kuulla! Nähdäänkös me pian ihan kasvotustekin? Meidän reissu meni oikein mukavasti ja turhaan jänskätin.

      Poista
  3. Minustakin taulut sopii tuohon ihan hyvin, ja kivaa risteilyä todellakin. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!