20.3.2016

Palmusunnuntaina


Lasten oksat ovat ovat huomattavasti värikkäämpiä kuin omani ;) Virpojien palkatkin väkersin värittömästä valkoisesta, pupunen tuokoon palkkoihin piristystä ja leikkisyyttä. Keittiötä koristakoon nämä hillitymmät ja mukavasti pirtsakkuutta lastenhuoneeseen tuo värikkäät oksat. Tänään ollaan nautittu auringosta ja tallusteltu 15km lenkki tuolla upeassa keväisessä säässä, jotenka meidän virpomiskierros alkaa vasta nyt!

Minttu

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Pienellä väkertelyllä saa paljon aikaan ;)

   Poista
 2. Oletpa kauniita pusseja tehnyt virpojille! Kävikö teillä virpojia tänä vuonna? Meillä ei käynyt taaskaan, tuntuu että vuosi vuodelta vain vähenevät :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kävi näitä kadun lapsia, mutta ei ketään muita. Omillakin lapsilla niin monta paikkaa käytävänä etteivät ehdi muuten kiertämään. Me pienenä kierrettiin koko kylä ja ihan koko päivän, mietin tuossa että mahtoikohan oksissa olla edes koristeita?

   Poista
  2. Me kierrettiin kanssa aina koko kylä ja oksia tehtiin monta päivää kovalla työllä, äidille ei kelvannut jos oli yksi tai kaksi hassua koristetta vaan piti oikeasti nähdä vaivaa. Saaliitkin olivat silloin todella komeita! Muutama vuosi sitten harmitti kun tuli virpojia ja ei ollut mitään mitä antaa, sitten rupesin ostamaan suklaamunia ym. ja sen jälkeen ei ole ketään tullut!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!