12.7.2016

ETEINEN TOIMIVAMMAKSI

Vihdoin saan postattua tämän eteisprojektin josta mainitsin jo aikaa sitten. Eteisaula on etsinyt väliaikaista muotoaan jo pitkään ja nyt tuntuu että suht toimiva ratkaisu on vihdoin löytynyt. Nykyisin olohuoneessa oleva vanha harmaa lipasto väistyi tältä paikalta ja suunnitelmieni mukaan J nikkaroi tilalle penkin ja viritteli rautatangosta hengareille ripustimen. Sitten joskus tälle paikalla on tarkoitus saada liukuovelliset kaapit, jotka alkavat jo tuolta tuulikaapista ulko-oven viereltä ja kätkevät sisäänsä ne lukuisat kenkäparit jotka eivät näy näissä kuvissa ;) Säilytystilaa eteisessä on edelleen aivan liian vähän. Penkki toimii hyvänä istuma- ja laskutasona, enkä tahtoisi viedä sen kevyttä ilmettä sijoittamalla säilytyslaatikoita sen alle. Koitetaan pärjätä ja hävittää ylimääräisiä kenkiä, hattuja, huiveja ja hanskoja ;) Vaikkei säilytystilaa vielä olekaan tarpeeksi, niin tämä ratkaisu palvelee käyttöä hyvin!


Täällä Joensuussa alkoi kesän paras viikko, nimittäin rockiviikko! Koko kaupunki ja myös meidän päivät täyttyvät popkadun ohjelmista. Mahtavaa, yritän saada teille viikon tunnelmia vielä blogiinkin, ainakin instagram päivittyy rocktunnelmista @rapattutalo.

Minttu

24 kommenttia:

 1. Tulipas siitä kiva! Ihan on tekijöidensä näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, hauskaa rokkia!! Täällä kesän paras viikko onkin vasta ens viikolla ;).

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Kiitos! Kohta näät muutoksen livenä!

   Poista
 2. On nätti. Mistä materiaalista teitte penkin? On hyvännäköinen ja itsekin tuollaista haluaisin. Käsittelittekö penkin jollakin?
  Yst. Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Penkki on koivuvaneria ja ei käsitelty millään. Helpompi pyyhkiä jos käsittelisi, mutta en halua sävyn muuttuvan niin saa olla näin!

   Poista
 3. On tosi ihana, mutta voin vaan kuvitella sen säilytystilan puutteen... (nimimerkillä: eteisen laatikot pursuaa tavaraa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan säilytystilaa ei koskaan ole liikaa...vaikka tulee aika kovalla kädellä aina karsittuakin tuota tavaraa!

   Poista
 4. Hieno !!! Ja joo, aina niitä kenkiä silti jossain näkyy, vaikka kuinka olisi kaappeja....aargghhh :(

  VastaaPoista
 5. On kyllä kivannäköinen. Upea penkki!

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno tuo roikkuva naulakko, kevyt ja ilmava. Niin on kyllä penkkikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykätään itsekin kovasti, juurikin tuosta keveydestä!

   Poista
 7. Hyvältä näytti livenä! Enpä tiennytkään, että J on tuon penkin nikkaroinut. On se taitava mies!

  VastaaPoista
 8. Vau, upealta näyttää! Meillä on myös meneillään ikuisuusprojekti nimeltä eteinen. Miten se onkin niin vaikeaa? :D Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Kivalta näyttää teidän eteinen. Täälläkin viikonlopun ohjelmana ilosaari. Hauskaa rokkia teille! -Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Hauskaa oli rokissa, nyt saa taas vuoden odottaa!

   Poista
 10. Voi perhana kun on hyvännäköinen kokonaisuus! <3 Taidokkaasti tehty penkki! Ja nuo namiseinät - mistä materiaalista ne on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Seinät on tehty hienosahatusta laudasta, niiden alla on lasikuitutapetti joka maalattiin mustaksi ja näkyy tuolta lautojen välistä!

   Poista
 11. Hyvältä näyttää ja ompa ihana tuo penkki! Olette te varsinainen tiimi, kun tuommoisia mestarisisustuksia loihditte yhdessä <3

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!