20.8.2013

Aamuisia tunnelmiaAamuisin on harvemmin aikaa kaivaa kamera esiin, saatikka saada siihen kuvia. Tänä aamuna se tapahtui, lienekkö auringonpaiste antanu sysäyksen toteutukseen vai puolituntia aikaisemmin laitettu herätys mahdollistanut räpsyt. Vaikka aamut ovat kiireisiä, olen parhaani mukaan pyrkinyt jättämään kodin suht siistiin ja kutsuvaan kuntoon. Työpäivän päätyttyä, väsyneenä, kauppakassit ja nälkäiset lapset kainalossa on huomattavasti mukavampi aloittaa hellan edessä seisoskelu kun edes osa kotia on järjestyksessä. Ei meillä aina näin, mutta ainakin tänään ;) 

Rapatuntalon laajennuksen myötä me vanhemmat saimme uuden makkarin. Sain makuuhuoneeseemme monta toivomaani asiaa, vinon sisäkaton, isot kulmaikkunat, harmaan seinän ja betonilattian. Aluksi oli suunnitteilla pieni takkakin, mutta onneksi budjetti paukkui, eikä uskallettu siihen sijoittaa. Olen erittäin tyytyväinen ettei sitä tullut! Takka olisi mielestäni ollut tilaan kuitenkin liian suuri ja epäiöen että se olisi lämmittänyt tilan tuskaisen kuumaksi. Ha haa, vai selitänkö vain itselleni? Ei, olen tosi tyytyväinen näin. Tässä pieniä tunnelmapaloja tältä aamulta. Otan parempia kokonaiskuvia kunhan aikaa on enempi kuin se aamuinen kymmenenminuuttinen!Minttu


2 kommenttia:

  1. Miun on pitänyt jo monesti kysyä, mutta en oo näemmä saanut sovitettua puhetulvaan ;) niin kysynpä nyt täällä, että onko tuon teidän sänkypeiton joku huima itse virkannut?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Äitini on sen tehnyt, eikä siinä kaikki! Hän on tehnyt meille kaikille neljälle sellaiset! Jäis itsellä tekemättä!

      Poista

Kiitos kun moikkasit!