9.8.2013

Mustaa-Valkoista-Vaaleanpunaista-Keltaista-Piparminttua

..... Niistä on meidän lastenhuoneen värimaailma tehty. Viimeisimpinä uudistuksina syksyn kunniaksi sadepilvi ja pisarat sekä pilkkuseinä ;) Seinän pilkutukseen sain idean Pisaroita Blogin Hannalta! Siellä kuvat nähtyäni idea meni TO DO-listalle HETI! Pilkut ostin naapurin kanssa ja ovat siis aseliikkeestä, niitä ampumatauluihin laitettavia "paikkoja". Useammat olen minäkin ampumaradalla tauluun liimannut, avustajan roolissa kylläkin. Enpä olisi uskonut, että joku kaunis päivä pilkutan niillä oman kodin seiniä! 


Pst. Tänään lähti tilaukseen Happy Lights sarja Vaaleanpunainen-keltainen-piparminttu väreissä! En malta odottaa lähetystä!

(ja PSST. nuo matkalaukut sängyn alla vetää hirmuisesti aarteita lastenhuoneessa! Tosi hyvät säilytykseen!)

Minttu

9 kommenttia:

 1. Hei, olipa kiva kun jätit kommentin niin löysin tieni tänne! Täällä näyttää ihanalta!

  Ja hei, seinä on aivan loistava! Kyllä on kumma miten pienet palluraiset saa tunelman ihan kattoon ;D Ja muutenkin on tosi kiva lastenhuone teillä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ISO Hanna! Vasta sain Blogin pystyyn, niin en vielä hirmuisesti ole ehtinyt kirjoitella! Toivottavasti pysyt kuitenkin linjoilla ;) Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ihanasta lastenhuoneesta ja mikä parasta, mitä ihanimmat asukkaat :)!!

  VastaaPoista
 4. Heippa! Mistä tuo ihana vaaleanpunainen pikkuinen koti on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Se on minun tekemä ;) Edelleen pahasti kesken, mutta nää leikit vähä tyssäs kun lapset synty! Mutta kyllä me hyvät leikit keskeneräisessäkin pikkutalossa ollaan saatu aikaan!

   Poista
 5. Voi itku, odotin niin jotakin nettikaupan nimeä, josta olisin sellaisen oitis tilannut, klik-klik vaan :D Hieno on joka tapauksessa. Kun päätät ruveta tekemään niitä enemmänkin, niin täällä eka tilaaja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;) Minäpä laitan korvan taakse ;) Jotain puutöitä ollaan miehen kanssa yhdessä joulumyyjäisiin tehtykkin ;)

   Poista
 6. Tulinpa vastavierailulle! Vähän niinku samat suunnitelmat mutta kuitenkin erilaiset, ihana lastenhuone! Elloksella oli muuten joku talohyllykkö myynnissä...

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!