4.11.2013

Ensimmäinen Glögihetki

Ainakin yksi tunnelmallinen ja rauhallinen glögihetki mahtui menneeseen viikonloppuun! Lauantai aamun aloitin niin laiskasti, että melkein huono omatunto meinasi tulla. On se kumma, kun elimistö sanois että huilaa ja sen teet, niin pää ja ajatukset ei anna armoa. Yritin parhaani nauttia, vaikkei oloni ollut läheskään yhtä seesteinen kuin kuvat antavat ymmärtää. 

Rauhallista ja ajoittain aikaansaavaa viikkoa kaikille!
Minttu

10 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja tunnelma! Niin tunnistan ton "pää ja ajatukset ei anna armoa". Just luin että pimeenä aikana tarvii lepoa enemmän ja on syytä kuunnella itseään. Viikonloppuna tuli viuhdottua niin, että melkein odotti maanantaita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joanna ja kiva että jätit jäljen käynnistäsi, olen iloinen kommenteista, tiedän että siellä luetaan postauksiani ;) Ei kerrota kenellekkään mutta lauantaina menin jo kasin aikoja nukkumaan! Arki, viikot ja työ pienten lasten parissa on niin hektistä että illat ja viikonloput tahtoisi vaan lepäillä. Mutta silti siihen ei tietty aina ole mahdollisuutta ja sit tekis kuitenkin mieli saada jotain näkyvää aikaan...sitä omaa terapiaa sekin. Kun osais paremmin priorisoida tekemisensä niin sekin auttaisi hieman! Mutta muistetaan levätä ja antaa itselle armoa!

   Poista
 2. Kiva, kun kävit blogissani kommentoimassa ja myös vinkkailemassa omasta blogistasi! Ihana blogi sinulla, heti klikkasin itseni lukijaksi! Teidän koti näyttää niiiiiin kivalta, tykkään kovasti♥

  Ja rauhallinen glögihetki, parhautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Täällä mieluusti otetaan lukijoita linjoille ;) Ja vuoroin vierailuilla jatkuuu myös täällä!

   Poista
 3. Miten ihanan tunnelmallisia kuvia! <3 Mistä noin upea sarvi on peräisin...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenni, kaunis KIITOS! Ihan sarvi on oikean hirven päästä peräisin, olen vain tuunannut sen valkoisella maalilla! Mies sanoikin että: "Enpä olisi uskonut näkeväni päivää kun näen valkoisella lateksimaalilla päällystetyn sarven!"

   Poista
 4. Ihana tunnelma näissä kuvissa! Taitaa olla meidänkin aika aloittaa glögikausi näiden inspiroimana :)

  Uutena lukijana mukaan, kaunis blogi ja koti sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Petra ja Kiitos kovasti kauniista sanoistasi! Glögiä vaan lämpiämään!

   Poista
 5. Uusi lukija täällä kurkistelee. Kiva blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Johanna kurkistelemaan ja kiitos! Jospahan sitä taas viikonloppuna ehtisi jotain tänne kirjoitella!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!