2.11.2013

Ommeltua

Tällä viikolla olen saanut jotain tuolla ompelukoneellakin aikaan! Ompelin lasten sänkyihin uudet päiväpeitteet Ikean tasaraita panamasta ja toiseksi puoleksi laitoin vanhan valkoisen tikatun päiväpeitteen. Jossain blogissa taannoin näin samaisesta kankaasta tehdyn peitteen ja sieltä ajatus, en millään taas tietenkään muista blogia. Kuvat valitettavasti taasen vähän harmaita ja tärähtäneitä, ei anneta sen häiritä, eihän?



  Viljamin puodista tilasin trikookankaat joista tuli nyt tyttösen yökkäri ja pojan yökkärin meinasin surautella nyt viikonloppuna! Jos trikoita olisi ollut hiukkasenkin enempi, olisi niistä tullut myös aikas kivat lakanat lapsille. Itselle ostimme ensimmäiset trikoiset lakanat tänä kesänä ja ovat käytössä ihanan pehmoiset, lämpimät ja "laskeutuvat".


(kuvat takakappaleen puolelta, etupuolella jo kaakaotahrat)

 Mekkotehtaan tyttöjen kirjan ohjeella tein jo vähän aikaa sitten lapsille käsilaukun. Tytölle tarkoitin, poika omi ;) Kovassa käytössä ;) Kankaana Marimekon Muija, ja kimalteena silitettävää kimallekalvoa.



Ja sitten vaan ompelemaan!

Minttu

4 kommenttia:

  1. Ihana päiväpeitto, itselläkin tekis mieli tuosta ikean kankaasta tehdä päiväpeitto :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Johanna! Tuo kangas on mielestäni hyvä päiväpeitoksi kun on tuollaista paksumpaa! Tekemään vain, nopea ja helppo toteuttaa!

    VastaaPoista
  3. Tulin vastavierailulle, tosi kiva idea tehdä peite tuosta IKEAn kankaasta. :) itselläni odottaa sama kangas (edelleen) verhoksi päätymistä. ;) tosi ihana tuo pilkkutapetti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teretulemasta Jenni! Muutamat päälitikkaukset ei tekisi peitteelle huonoa, mutta itsekin pidän noista kovasti! Tuo pilkkutapetti on siis toteutettu mustilla pilkkutarroilla ;) Alla siis valkoiseksi maalattu seinä, nopea, halpa, helppo ja helposti poistettavissa oleva idea! Postaus seinästä löytyy aikaisemmista kirjoituksista! Toivottavasti kuulen sinusta toistekkin ;)

      Poista

Kiitos kun moikkasit!