24.3.2016

DIY: Pavlovan pääsiäisasu







 Nopeaa ja helppoa taitaa olla Mintun reseptit pääsiäsherkuiksi. Viime vuonna (täällä) koristeltiin valmiit muffinsit pääsiäiseen ja nyt mennään valmiilla marenkipohjilla. Päälle rahkaa ja kermaa kera kiivin ja persikoiden, vielä valkosuklaata pintaan ja valmista tuli. Yksi tuhottiin eilen ja toinen meni tänään työkavereiden suihin. Tällä makealla pääset helpolla keittiössä ;) 

Rentouttavaa pääsiäistä,

Minttu



4 kommenttia:

  1. Täällä on kans valkuaiset jääkaapissa jemmassa, jos vaikka huomenna pavlovan pyöräyttäisi. Nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja onhan oma marenki aina vähän parempaa, mutta näin pääsi aika helpolla ja nopeaan herkuttelemaan!

      Poista

Kiitos kun moikkasit!