18.4.2016

Vanha kaappi uudessa värissään


Vaatekaappi vaihtoi väriä kulahtaneesta ruskeasta, aivan tummanharmaaksi, miltei mustaksi. Kalkkimaalista olin haaveillut, mutten tullut aivan vakuuttuneeksi siitä, kuinka se olisi epätasaisessa kaapin pinnassa kestänyt ja olisinko saanut kalkkipinnasta pölyt pyyhittyä, niin ettei ajan kuluessa jäljet olisi jääneet näkyviin. Mahdollisimman mattainen pinta oli kuitenkin ajatuksissa ja päädyin Tikkurilan Helmi täyshimmeään, kiiltoaste 10, maaliin. Sävytytin maalin Deco Grey kartasta löytyvään tummaan sävyyn, johon päädyin todella nopealla kartan vilaisulla, mutta ihan nappiin valinta mielestäni meni. Talonpoikaiskaappi on sen verran iso, ettei litra maalia riittänytkään ja viimeistely sekä kaapin sisuksen maalaus siirtyy tulevaisuuteen. Oikein mukavan faceliftin kaappi ja koko makuuhuone koki jo tälläkin sutimisella. Kuvia selaillessa huomasin etten ottanut yhtään kuvaa jossa kaappi näkyisi kokonaan, olin kait niin hurmioissani kaapin yksityiskohdista uudessa värissään. Eiköhän tämä kaappi eksy kuviin vielä uudemmankin kerran! 

Miltäs näyttää? Vertaukseksi olisi ennen kuvat olleet ihan paikallaan ;) Kuvittele se puna-ruskean-kirjavan kulahtanut kaappi tuolle paikalle ennen kuviin! Oikein mukavaa alkanutta viikkoa ystäväiset! Loppuviikosta sivelen Dioria pintaan ja ehken tuota mustaa mekkoa ylleni, ne olisi nimittäin Indiedaysin iltamat tuloillaan!

Minttu

10 kommenttia:

 1. Minä oonkin jo odotellut tätä postausta. :) Kaapistahan tuli ihan napakymppi muuhun sisustukseen nähden! Todella kiva rehellinen harmaan sävy, sopii kuin valettu tuohon värimaailmaan. Kyl sulla on taito hyppysissä, tykkään kovasti lopputuloksesta. Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Hei wau tuo sävy on todella upea ja kaappi sopii muuhun huoneeseen täydellisesti tai sitten juuri toisin päin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka nää aina palisittain kohdalleen loksahtaavat, ilman suurempia miettimisiä, niin ehyt kokonaisuus niistä näyttää silti muodostuvan! Osaisikin aina antaa näille projekteille aikaa enemmän, kiire tuo sekasotkun!

   Poista
 3. Ihana kaappi ja tosi kaunis sävy :) Meillä on musta samantyylinen kaappi olkkarissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää osoi ihan nappiin, hivenen mattaisempaa olisin tosin toivonut.

   Poista
 4. Tosi kaunis kaappi, onnistunut muodonmuutos. Vanhat kalusteet ovat taas alkaneet viehättää minua, ehkä jossain vaiheessa menee taas kalusteet osittain vaihtoon... :)
  Täälläkin odotellaan innolla lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin muutamia vanhoja aarteita löytyy vielä varastosta, kun ollaan näitä karsittu. Esimerkiksi lastenhuoneessa toimivampi on laatikosto kuin kaappi...katsotaan palaako aarteet koskaan enää sisustukseen. Nää on myös mukavia projekteja!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!