4.4.2016

Viikonloppu rennosti synttäritunnelmissa
Viikonloppu mennä hurahti Kolilla ystävän pyöreitä juhliessa. Sankarin yllätysjuhlat onnistuivat yllätystä myöten täydellisesti. Ihan helppoa yllätysjuhlien järjestäminen ei kyllä ole, sitä mukaa kun miehensä viikonlopuksi menoja suunnitteli, sai vaimo niitä perästä perua. Onnistuimme kuitenkin yllättämään juhlakalun metsästyssuunnitelmien sijaan ystävien yhteisellä mökkiviikonlopulla, joka sai alkunsa railakkaasti onnittelulaulua mökin parvelta maastopukuiselle laulellen. Höpötellen, tanssahdellen, aamun tunneille valvoen. Pullonpyöritystä, korttipelejä, kisailua-talviolympialaisia. Pitkään saunoen, hyvin syöden ja hurjasti nauraen viikonloppu jatkui. Julkaistava kuvasaldo jäi hyvinkin suppeaksi, mutta mieli on mukavia muistoja täynnä ja halusin tämän viikonlopun tallentaa tänne bloginkin puolelle.  

Monia kuvia on jäänyt koneen arkistoon, ulkoilut, liikkumiset ja kunnon pitkät yöunet ovat vieneet voiton koneelle tulemisen sijaan. Kotikurkkauksia on kuitenkin luvassa, no worries!

Minttu

3 kommenttia:

 1. Täällä ollaankin jo uutta postausta odoteltu. :) Ja heti ekasta kuvasta paikka näyttää tutulta, taitaa olla samainen paikka, jossa vietetään aina juhannusta vanhempieni kanssa. Kuulostaa hauskalta teidän viikonloppu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin siis sattui! Just mökillä mietittiin et olisi ihana viettää juhannus näissä maisemissa ja tunnelmissa!

   Poista
 2. Ihania kuvia..hyvä että edes jotain kuvia jäi muistoksi viikonlopusta :) Onneksi parhaat palat on siellä mielen muistoissa ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!