27.7.2016

LOMAKUULUMISIA osa1: TENBY
























Oih, me oltiin niin The Lomalla mennyt viikko ja niin ollaan kyllä edelleenkin! Rockista juuri ja juuri ehdittiin palautua, kun koitti jo ensimmäiset lomasuunnitelmat ja kauan odotettu matka rakkaiden ystäviemme luo Iso-Britaniaan, tarkemmin Walesin pääkaupunkiin Cardiffiin. Ystäväperheemme Pastellimajan poppoo muutti naapurista reilu vuosi sitten Cardiff Bayhin ja viimein koitti vierailumme heidän nykyisille kotikulmille. 

Ihan hirmuisesti ei Bayn kadut kuluneet meidän jalkojen alla, mutta Walesin moottoritiet sitäkin enemmän auton renkaiden toimesta ;) Ensimmäisen päiväreissun teimme noin puolentoista tunnin matkan päähän Tenbyn kauniiseen kylään, jossa tunnelma oli kuin välimerellisessä kaupungissa. Hiekkarantaa silmien kantamattomiin, palmuja, simpukoita ja kallioiden päällä ylväästi kohoavia pastellin sävyisiä taloja. Toki lomalaisen välimerellistä tunnelmaa loi täydeltä terältään paistava aurinko ja kostean kuuma ilmasto. Saavuimme rannalle laskuveden aikaan ja pois lähtiessä aallot löivät kallioiden reunaan.

Voitte uskoa, että lasten meressä temmeltämisestä ei tahtonut tulla loppuaan ja simpukoita tuotiin kotiin muutama pussillinen. Oma mieli lepäsi niin, että edellisen päivän lentojen myöhästymiset, lentokentällä hikikarpalot otsalla spurttailut  ja matkalaukkujen jääminen koneesta, tulivat täysin unohdetuiksi. Ihana päivä ja paikka, kyllä isäntäperheemme vaan tiesi mistä tykkäämme! Instagram @rapattutalo on lomalla päivittynyt miltei virtuaaliajassa, blogin kuvakimaraan tunnelmista pääset näin jälkikäteen. Lomatunnelmia luvassa lisää, niin Walesistä kuin kotimaastakin. Tämä päivä paistateltiin Lappeenrannan linnoituksilla ja Saimaan rannoilla, noh pikaisesti kaupoillakin ;)

Lomatunnelmissa aurinkoisia päiviä toivotellen,

Minttu

10 kommenttia:

  1. Kylläpä on kaunista ! Olenkin aina ihastellut jo Pastellimaja-poppoon kuvia :)

    Taatusti oli kiva loma <3 Halit ja pus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 ja ihan samaa kauneutta ei saa ladattua kuviin, mikä verkkokalvoille piirtyy! Tää bloggeri vielä muuttaa kuvat tuollaiseksi mössöksi. Arg.

      Poista
  2. Voi ei mitä silmäkarkkia nuo talot! Ihania kuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös:) En osais päättää minkä väriseen muuttaisin, niin kauniita kaikki!

      Poista
  3. Upeita maisemia...ja nuo karamellitalot! Kylläpä ois mukava päästä käymään Hannan uusilla kotikulmilla!
    Rentoa loman jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upeat on huudit tosiaan! Ja ihana loma, paljon olis ollu nähtävää vieläkin! Jospa sitä vielä joskus pääsisi uudelleen. Kiitos, loma menee kyllä hurjaa vauhtia täällä kotimaassakin!

      Poista
  4. Ihania maisemia ja Hannan blogista olen niitä jo seuraillut pidempääkin.

    Mekin olimme viikko sitten Lappeenrannassa ja linnoituksilla käytiin. Samalla reissulla matkustettiin Saimaan kanavaa pitkin aina Viipuriin asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa teidänkin reissu mukavalle, meillä Viipurissa käynti ollu haaveissa myöskin. Josko ensi kesänä saisimme toteutettua! Täytyykin tulla lukemaan reissukuulumisianne!

      Poista
  5. Minä jo ihmettelinkin mihin oot kadonnut, mutta mahtavaa että olitte reissussa! Samaisia maisemia on ihasteltu Pastellimajan puolella, onnekkaat kun ootte päässeet livenä näitä maisemia katsomaan. :) Ja edellinen postaus oli jäänyt kommentoimatta, mutta eteisen uusi ilme oli ihan wau! Meillä ainakin eteinen on aina se "rumin" huone, mutta teillä on aivan herkku! Tervetuloa takaisin arkeen, täälläkin käynnistellään jäykin liikkein hoitoarkea ja töitä... puuh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnekkaita tosiaan, kun tällainen mahdollisuus matkailuun <3 ja paljon jäi nähtävää vielä! Meillä tämä osa eteistä on ihan tilava, muttei toimiva. Tätä "aulaa" ennen on se tyypillinen kärpäsen kokoinen tuulikaappi, joka vasta ei toimikkaan. Pikaista parannusta toimimiseen saatiin uudella ratkaisulla! Tsemppiä ja voimia sinne arkeen, meidän arki alkaa vajaan kahden viikon päästä! Lomatunnelmia siis vielä luvassa ;)

      Poista

Kiitos kun moikkasit!