Tällä viikolla meillä on pullien ja sämpylöiden lisäksi "leivottu" pizzaa, gluteenitonta sellaista, nimittäin tähän pohjaan et tarvitse ripaustakaan jauhoja. Kahteen otteeseen olen tätä jo tehnyt, ja voin todellakin suositella reseptiä. Minä poimin omani Me Naisista, ja variaatioita on varmasti muitakin. Hieman lisäsin pohjan ohjeeseen suolaa, tabascoa ja yrttimaustetta. Ohjeen saat rustattua itsellesi tuosta lehden kuvasta! Kokeilkaahan, nams!
Minttu
Enpä ole moista tiennyt, että noinkin voisi sen tehdä. Kiitos vinkistä!
VastaaPoistaJoo, kannattaa kokeilla! Kevyempi versio ja minusta todella hyvä!
PoistaNami, kuulostaa hyvältä!
VastaaPoistaJa onkin sitä!
PoistaEn ole vieläkään päässyt kokeilemaan tätä pohjaa. Ehkä joku päivä :)
VastaaPoistaNyt kokeilemaan vaan, ei ole työläs!
Poista