11.3.2016

Ne uudet tuolitSiinäpäs ne keittiön uudet tuolit viimein ovat! Kovinkaan uutta ja ihmeellistä itse tuoleissa ei sinänsä ole, koska näitä on lehdet olleet pullollaan jo vuosia. Minä vain olen ollut rakastunut malliin jo todella kauan ja hankkimista on jarruttanut vain ja ainoastaan hinta. Nyt minua vastaan tuli feikit, todella edulliset tuolit, niin en vain voinut vastustaa kiusausta. Hivenen kopioiden hankkiminen kirpaisee, mutta makuni ja varsinkin sen muuttumisen tietäen en voinut päätyä muuhun ratkaisuun. Pitkään etsin jotain näiden tyylistä, ei kopioita, mutta tuloksetta. Näillä mennään ja näyttäähän ne upeille, sanon minä!

Minttu


19 kommenttia:

 1. Onhan ne kauniit! Kopiot on mun mielestä huonekaluissa ihan ok, kunhan aidon nimeä ei käytetä. Mut esim. feikkilaukkua en kehtaisi kantaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika samoilla linjoilla! Kylläkin vähän liian tarkkaan käljitelty on mautonta. En vaan koskaan olisi valmis (näillä palkoilla) laittamaan tuoleihin sellaista summaa rahaa! Tai paremminkin en olisi kykenevä!

   Poista
 2. Nää on näitä...kopioo..ostaako vai eikö? Kauniit on joka tapaukses :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on just näitä! Itsekin vähän vaakakupissa painaa asioita molemmilla puolilla, mut päätös kallistui nyt näiden kohdalla näin.

   Poista
 3. Ihanat tuolit! Mistä löysit nämä?

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanalta teillä näyttää! Tuolit on kivat, mutta oi että ihastuin tuohon pöytään <3 Mistä se on peräisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Pöydästä kirjoittelinkin aikaisemmin, että otimme sen terassilta sisään. Olemme tehneet kannen itse vanhaan pirtinpöydän jalkaan. Kansi vaan ei arkisessa käytössä ole ihan niin toimiva, kun lankut eivät ole tarpeeksi sileäksi höylättyjä. Näyttää paremmalta mitä toimii!

   Poista
 5. Kauniit on, ja miten kauniita kuvia oot ottanut<3

  VastaaPoista
 6. Oih ja voih, rakkautta ensi silmäyksellä noihin tuoleihin!! Tää kolahtaa kovasti siitäkin syystä, että olin jo kauan haikaillut vastaavaa mallia ja koska alkuperäisiin DSW-tuoleihin ei ole nyt mitenkään varaa, olisin ostanut tuon näköiset kopiot hetkeäkään epäröimättä. Ehdin ostaa kukkarolleni sopivammat tuolit kuukausi sitten ja nyt harmittelen, ettei nämä teidän tuolit tulleet minua vastaan silloin kun omiani etsin (harmi kun tähän ei voi laittaa kuvia omista tuoleistaan). On ne meidänkin tuolit onneksi nätit, mutta näissä on kyllä sitä jotain. Onnea uusista tuoleista, todella kauniit on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih! Mä ostin nää tuolit jo joulukuussa mut niissä oli pitkä toimitus! Harmi etteivät kävelleet sun kohdalle, meillä nää löytyi postilaatikon mainoksesta ;) ja nyt kovasti tahtoisin nähdä teidän tuolit! uskon että ne ovat myös ihan super kauniit!

   Poista
  2. Katsotaas uskaltaisinko jossain vaiheessa instagrammailla kotikuvilla, ensin on ainakin saatava uusi ja parempi kamera. Sitten saisit tulla antamaan mulle ihania sisutusvinkkejä. ;)

   Poista
 7. Hyvältä näyttää! Kelpaisi itsellekin aamukahvi tuossa miljöössä!

  -Isla
  .
  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään kovin kovin paljon! Kyllä siis kelpaa!

   Poista
 8. Moi! Mistä olet hankkinut nuo ruokapöydän päällä olevat valaisimet?

  VastaaPoista
 9. On kyllä hienot, munkin suosikkeihin kuulunut aina. Kaunis koti kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 10. Jos itselläni ei ole varaa aitoon, niin olen sitten mieluummin ilman kuin tyydyn feikki/kopioon.

  VastaaPoista
 11. Hienosti käyvät teille uudet tuolit! Ja voi kun sopii ihanasti ripaukset vaaleanpunaista mustan pöydän ja uusien tuolien kaveriksi. Harmi, kun en pääse ihan heti koeistumaan!

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!