13.3.2016

Talviloma takana

 
Viimeisen kuvan fiiliksiin päätetään talviloma! Hurjan paljon hulinaa ja huisketta, ensin Levillä 25 hengen voimin mökkiä asustettiin ja viikonlopuksi vielä Rukalle ystäväperheen seuraksi tiputeltiin. Viikonloppu pysähdys Rukalla katkaisi mukavasti ajomatkaa, vaikkakaan kilometrejä se ei matkastamme yhtään vähentänyt. Saatiin samalla viimevuotiseen tapaan laulaa kummipojalle onnittelulaulut Kuusamon kupeessa ja viedä hänet päiväksi lasketteluoppiin rinteisiin. Posket punaisina ulkoilusta sai illalla todeta Rukankin rinteiden loistavan kunnon ja menomme olleen paikoitellen aika hurjaa. Mr M pääsi Levillä viimein jyvälle laskettelusta ja nyt alas tullaan itsekseen punaisista rinteistä lähtien.

Levillä käymisestäni ehti vierähtää parikymmentä vuotta ja kovin oli Levi tuossa ajassa kerinnyt kasvaa. Menosta ja meiningistä Levi on mieleeni jäänyt ja sen puolen kylä näytti tälläkin kertaa. Tai lomastahan lomailija saa tehdä näköisensä, meillä nämä lomat usein ovat toimintaa täynnä. Uskon että Leville pääsee rauhallistakin lomaa viettämään! Me ollaan latauduttu laskettelemalla tunturin kauniissa maisemissa, ihmetelty pohjoisen luonnon kauneutta ja tykkylumen määrää. Harjoiteltu laudalla menoa ja opittu uusia taitoja, lilluttu kylpylässä, kelkkailtu, törmätty useampaan tuttuun, kippistelty kuohuvilla ja kulutettu korkokenkiä JVG:n ja Elastisen tahtiin. Ollaan oltu ravintoloiden valmiilla antimilla päivät ja illaksi panostettu itse tehtyyn. Ja ennen kaikkea ollaan nautittu toistemme, läheistemme, ystävien ja uusien tuttavuuksien seurasta <3 Siinä sitä yhdelle viikolle, tällä arkea taas jaksaa ja muisteltavaa riittää!

Sekalaisen kuvakurkkauksen kera toivotan teille aurinkoista alkavaa viikkoa,

Minttu


10 kommenttia:

 1. Ihana kuvakimara teidän lomasta ! Ja niin rakhaat maisemat...

  Oli todella todella mukava nähdä ja ens kerrala laitama sitte jalallaki koreasti, eiks jee ?! Hyvä kun olette turvallisesti kotona <3 Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Postauksen kuvat laduttauani ajattelin, etten julkaisekaan...niin on kirjava kimara! Ja jalka nousee seuraavan kerran, totta tosiaan!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Hyvin samansuuntaisissa merkeissä vierähti meidän loma, vaikkakin vähän etelämpänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaisen loman voisi ottaa vaikka heti uudestaan! Onneksi pääsiäisenä pääsee taas rinteisiin!

   Poista
 3. Vau, upeat kuvat ja tunnelmat! <3 Meillä oli hyvin samantapainen lomaviikko pohjoisessa ja en kyllä päivääkään vaihtaisi, vaikka väsyneenä kotiin ajeltiin vikana päivänä. Upeat maisemat ja ulkonaolo mitä parhainta, kiva postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matka on hurjan pitkä, mutta kyllä se vain kannattaa. Ulkoilua tuli tosiaan ihanan paljon!

   Poista
 4. Kuulolstaa mahtavalta...ja vauhdikkaalta! Kyllä minunkin ois päästävä joskus vielä kunnon mäkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan kyllä niin innostuttu nyt koko perhe laskemisesta! Kyllä ne taidot siellä jossain on, vaikka edellisistä laskuista olisikin aikaa. Ja uusia taitoja oppii ihan varmasti! Nyt vaan mäkeen!

   Poista
 5. Hienoja maisemia ja vauhdikkaita kuvia! Vaikuttavaa, että lapsetkin osaa jo laskea ja olikos neiti jopa laudalla? Lasketko itse suksilla vai laudalla? Tervetuloa takaisin kotikaupunkiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anu! Neitonen opettelee lautailua ja oli vasta lastenrinteissä. Itse lasken suksilla, mutta kovasti laudalla laskeminen tekisi mieleni opetella. Otinkin tällä viikolla mustallavaaralla laudan vuokraukseen ja harjoittelin jalat mustelmille ;) Ihan kävi liikunnasta se harjoittelu ;)

   Poista

Kiitos kun moikkasit!