23.12.2015

Jouluinen brita ja roiskitut servetit Huvittaa jo itseänikin nämä tekstien otsikoinnit ;) Mutta asiaan, uusimmassa Maku lehdessä joka tulee yhteishyvän välissä oli jouluinen britakakun ohje ja se pääsi viikonloppuna kokeiluun. Aika makeaahan siitä tuli, kuten britat yleensäkin, mutta mukavan jouluisen maun antoi glögissä kanelitangon kera keitetyt omenat. Ohjeesta poiketen kakun päälle sulatin valkosuklaata, murskasin pipareita ja ripottelin granaattiomenaa raikastamaan makua. Kakun ohjetta jos joku kaipaa, se löytyy täältä.

Servetit roiskuttelin samalla kertaa kun lahjapaperitkin, niistä tuli mielestäni aika veikeitä, sopisivat kivasti uuden vuoden kattaukseen. Nämä ovat vähän kuin ilotulitusten ilkamointia! Josko saisin servetit käyttöön sitten uutena vuotena, nimittäin meidän auton nokka on kohti Helsinkiä ja serkkuni joulukattausta. Eilen tekaisin kolmen suklaan juustokakun ja puolukka-kinuski juustokakun matkaan mukaan, vain koristelut vielä puuttuvat. Niihin upeita vinkkejä tarjoaa Hanna, käyhän kurkkaa Pastellimajassa. Muutoin juhlavalmistelut hoituvat paikanpäällä ja me päästään valmiiden patojen äärelle. Aika mukavaa! 

Rentoa aatonaattoa,

Minttu

4 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä, tuo brita on maukas ja hyvä kakku. On kyllä upeat servetitkin! Hyvää joulunaikaa teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkullista olikin, mutta ehken jättäisin välistä marengin kokonaa ja laittaisin vain päälle. Kiitos Mia, mukavaa joulua teillekin!

      Poista

Kiitos kun moikkasit!