12.12.2015

Viimein - DIY Lastensänky

Tällainen siitä sit tuli:

Käyttäjälleen kovin mieleinen, pyöräsänky. Sängyn runko on rakennettu höylätystä lankusta (48x123mm) ja kansi höylätystä laudasta (21x123mm). Puut sahattu mieleiseen mittaan, joka meillä oli 170cm, ruuveilla kasaan ja pyörät alle. Ensin ajattelin että maalaan sängyn, mutta päädyin kuitenkin katselemaan sitä aluksi tässä luonnollisessa värissään. Josko nukkuja on tyytyväinen ni niin on myös äiti, kyllä on onni omistaa tuollainen näppärä mies, joka osaa toteuttaa nämä suunnitelmani. Kiitos kuuluu taasen kerran rakkaalle J:lle <3 Ja pst. nää DIY:t ei tuu loppumaan ;)

Löysin syksyllä Helsingin reissulla kirpputorilta korkkisia lattiamaton mallipaloja. Ostin ne ajatellen askarteluja ja toteutin tällaiset pilvitaulut, muistitaulut, ruututapetin suoraviivaisuutta rikkomaan. Matoksi huoneeseen päätyi sama vanha musta-valko raidallinen puuvillamatto ja hyvin sinne nyt passaakin. Matot on yksi niistä ostoista, joita pohdin ja pyörittelen osaamatta tehdä lopullista valintaa.

Huoneen kalusteet ovat nyt kasassa ja muuta muutosta ei vähälle aikaa niiden osalta ole tulossa. Paikkaansa ne saattavat vaihtaa ja pyörähdellä huoneessa, pyörien ansiosta sekin on nyt paljon helpompaa ;) hih.

Minttu

12 kommenttia:

 1. No kylläpä nyt Mr. M:n kelpaa! Hieno tuli ja hyvin sopii myös nuo pilvet. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tykätään kovasti myöskin. Ja mahtavuutta että pärjättiin pelkillä huonekalujen siirroilla ja käsityötaidoilla!

   Poista
 2. Hieno huone! Paljon kivoja yksityiskohtia ja täydellinen värimaailma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kaikkea sitä, mikä minua just nyt värimaailmassa kiehtoo. Ja on myös sellainen jonka ajattelen menevän pojun kasvaessakin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Pilviä nyt kahdella seinällä ja kiva olisi tehdä vielä pilvityynykin....mutta nyt jo rajoitan ;) Tää muoto vaan sopi rikkomaan ruutua...

   Poista
 4. Tosi kivan näköinen ja muutenkin tuo huone on super kiva :)!

  VastaaPoista
 5. Upea ja muutenkin tosi kivannäköinen lastenhuone!

  VastaaPoista
 6. On kyllä upea sänky!!! Yksinkertaisen tyylikäs <3

  VastaaPoista
 7. Mitä tarkoitusta varten sängyssä on pyörät? Mietin että olisiko pyörät käytännölliset ihan sitä varten vaan että sänkyä olisi helpompi liikutella silloin kun vaihtaa huonekalujen paikkoja.

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!