14.12.2015

Valkosuklaa-suolapähkinä keksit

 125g voita
2dl sokeria
1 kananmuna
2,5dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
100g valkosuklaata
100g suolapähkinöitä

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita lopuksi mukaan rouhitut pähkinät ja valkosuklaa. Nosta taikina hetkeksi jääkaappiin kovettumaan. Tee taikinasta tanko ja leikkaa se noin 25 osaan. Nostele taikinapalat pellille, ripottele pähkinärouhetta ja suklaahippuja pinnalle. Paista 175 asteessa noin 12 minuuttia.




 Rapsakoita ja suussasulavia. Oiva pieni jouluvieminen, joka onnistuu helposti toteuttaa yhdessä lasten kanssa. Tämä satsi on meillä mennyt ihan omiin suihin ;) 

Minttu

1 kommentti:

Kiitos kun moikkasit!