10.12.2015

Työhuoneen vanerinen piristys

Työhuone tai paremminkin ompeluhuone koki pientä muutosta pari viikkoa sitten, kun keksin käyttää aitan seinistä ylijääneitä osb-levyjä string-hyllyn taustana. String oli alkujaan pojun huoneessa, mutten osannut tehdä päätöstä mille seinälle sen uudistetussa huoneessa laittaisin niin hylly sai jäädä odottamaan sopivaa paikkaansa. En millään raaskisi porata seiniin reikiä, kun minullahan tunnetusti hakee hyllyköt ja taulut paikkaansa useamman kerran tai muuten vain tahdon muutosta. Joka kerta seinissä ammottaa hirmuiset jäljet jotka olisi saatava jollain keinoin piiloon. Tämä keksintö oli siis hyvä ratkaisu, sillä reikiä ei tarvittu porailla. Lastulevy nojaa seinään pöytälevyn takana ja string on portttu kiinni vain tuohon levyyn. Aika mukava piristys muutoinkin tähän valkoiseen huoneeseen. Huone on siis minun ompeluhuone, ja kaikkien askartelu ja käsityötarvikkeideni säilytys paikka. Huone toimii arjessa usein myös pienoisena varastona, "jätän käsistäni-katseilta pois" tyyppisenä huoneena ja on usein sen näköinenkin ;)  Tämä hone on todella pieni, sellainen "ylijäämä tila" laajennuksen yhteydestä. Vaatehuoneenakin olisi meinyt oivasti, mutta olemme olleet tyytyväisiä että päädyimme jättämään tämän tällaiseksi pikku-huoneeksi, sillä näin se on pystynyt majoittamaan patjalla nukkuvia vieraitakin, kaikkien muiden huoneiden täyttyessä. 

Mitäs pidätte?

Minttu
14 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Suunnittelin kans et voisin työpöydän kannen tehdä tuosta levystä.. sais samalla lyhyemmän työpöydän. Mutta joskus sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteutus ottaa aina oman aikansa! Mä pidän tästä levystä just nyt aika kovastikin! Kuvat vähä suttuisia kun valo ei tahdo riittää ja varsinkaan tässä huonessaa

   Poista
 2. Kivaa rosoa tuo tuo levy ilmeeseen. Aika hyvä keksintö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkän levyn myötä muuttui koko huoneen tunnelma jo paljon lämpimämmäksi. Pitkään nuo seinät odottelikin tyhjillään.

   Poista
 3. Oi joi joi, tykkään! Ihan supersuperhieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä myös! Fiilis on just hyvä just näin tässä huoneessa, ihan kuin olisi aina ollut levy tuossa. Kiitos Sanna!

   Poista
 4. Voi miten ihanaaaa <3 Siis niin kaunis!!!

  VastaaPoista
 5. Onpas hyvä idea, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ottihan se pienen aikansa tämänkin idean syntyminen. Kiitos Anu!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Eikös! Ja tähän voi muistutaulun tavoin tökkiä inspiraatiokuviaan kiinni!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, itse olen nyt ihan hullaantunut tähän amerikan lastulevyyn!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!