18.9.2015

Tikkupullat nuotiolla








Niistä nuotiopullista, tikkupullista. Taikinan tein ihan samoin kuin perus pullataikinan, ehken ihan hivenen löysemmän version. Kohotus kannon nokassa auringonpaisteessa, ilmakuplien vaivaus vaunun pöydälle levitetyllä leivonta-alustalla, pötköt tarjottimelle ja kohotus. Siitä kierriteltiin pitkot tikkuun ja eikun paistamaan. Valmiit pullat syötiin mansikkahillossa ja kermavaahdossa dipaten. Ihan tuli laskiaspullat mieleen näitä nuotioherkkuja syödessä! Aika simppeliä, taikinaa tein vain 2,5dl nesteeseen ja silti pullia tuli muutamat liikaa. Ihan kaikkia ei siis jaksettu syödä ;) Mukavaa yhteistä puuhaa nuotion äärellä, eikä aina sen makkaran paiston parissa!

Minttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun moikkasit!