22.8.2016

Gone to the beach!

 Voi kun voisinkin sanoa, että olen kerännyt kampeeni ja kadonnut rannalle ;) Tänään on lämpömittari kivunnut lähes hellelukemiin ja tällaiset päivät mielestäni kuuluisi viettää rannalla. Ranta-rentoilun tuskissani kaivelin kuvia kesän ainokaisesta rantaretkestä. Lapsia tuli käytettyä uimassa omassa lähirannassa, mutta kertaakaan emme pakanneet eväitä mukaan ja lähdetty nautiskelemaan pidemmän kaavan mukaan. Menneinä kesinä ollaan rantapäiviä vietetty useita, mutta tänä kesänä ei näitä helteisiä päiviä paljoa ollut. Onnekseni kuitenkin töissä sain nauttia lämpimän kesätuulen puhalluksesta ja auringonpaisteesta! Menisihän näitä vielä muutama lisää.

Mukavaa alkanutta viikkoa,

Minttu


4 kommenttia:

 1. Ihanaa rantatunnelmaa! Eipä noita rantapäiviä tullut tänä kesänä vietettyä kovin montaa...olisinko pari kertaa päässyt upottamaan varpaat hiekkaan... No, talvella on taas luvassa sitäkin herkkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja meillä ei talvellakaan oo tiedossa mitään, tulis kyllä niin tarpeeseen!

   Poista
 2. Aivan ihanan kesäisiä kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kesäinen on ollu mielikin! Nyt vaan syksy muistutti tulostaan kuumeen ja kurkkukivun muodossa! Ja ihan lämpimästi ollaan pukeuduttu, ei heittäydytty liian kesäisiin!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!