28.9.2016

Olohuoneeseen tunnelmaa uusilla printeillä
Yhteistyössä Desenio.

Olen jo pitkään katsellut uusia printtejä olohuoneeseen ja minulle tarjoitui oiva mahdollisuus valita ne blogiyhteistyössä Deseniolta.  Heidän printtivalikoima on niin kattava, ettei sieltä vain muutaman suosikin valitseminen ollut kovinkaan helppoa. Olin tutustunut heidän julisteisiin jo aikaisemmin ja tehnytkin alustavaa valintaa, mutta aina uutuuksien saapuessa kaupan tarjontaan, meni omatkin päätökset taas uusiksi. Lopulta päädyin pitkän vatvomisen päätteeksi valitsemaan olohuoneeseen nuo Wave ja Bird Sky printit. Puntaroin vuoristo-, vesi- ja metsäprinttien välillä ja lopulta eniten minua kuitenkin puhuttelee tuo meri ja aallot. Miltei kaikki omiksi suosikeiksi valikoituneet julisteet olivat kategorioista luonto ja eläimet. Ja nytkin huomasin kauppaan tulleen upeita uutuuksia, jotka voisin meille kotiuttaa. Molemmat printit jotka olohuonettamme nyt piristää, saavat minut pysähtymään ja uppoutumaan niiden tunnelmaan.

Valisemani julisteet olivat kaikki 50x70cm kokoisia ja mielestäni erittäin kohtuuhintaisia noinkin isoiksi julisteiksi. Näillä saa kuitenkin helposti muutosta sisustukseen ja uutta ilmettä, ilman muita suurempia toimenpiteitä. Meillä uusien printtien ja ehkä hieman syksynkin kunniaksi pyöräytettiin koko olohuoneen sisustus yhdeksänkymmentä astetta ;) Ja nyt viimein se oikea hyllykin löytyi paikalleen, josta kirjoittelin täällä. Vanha arkku siirtyi olohuoneesta varastoon odottamaan uutta paikkaansa ja tuo hylly toimii nyt uutena "alttarina" inspiraatioilleni. Josko nämä huonekalut pysyisivät taas hetken tässä järjestyksessään!

Vielä minulla on yksi Desenion juliste tulossa eetteriin. Printti päätyi Mr M:n huoneeseen, jossa on muutenkin tapahtunut pientä freesausta, ottaen huomioon eskarilaisen omia sisustustoiveita. Niistä lisää myöhemmin!

Minttu

5 kommenttia:

  1. Kauniit printit ja ihanan kotoista ja tunnelmallista siellä <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heini <3 Printit tuovat tunnelmaa hurjasti ja tuo järjestyksen keikautus miellyttää nyt omaa silmää kovasti! Mukavaa päivää sinne!

      Poista

Kiitos kun moikkasit!