5.9.2016

Sisustusinspiraatio pyöräytti olohuoneen järjestyksen

Hello, hello!

Päivät kiitävät ja postausvälit venyvät välillä suunniteltua pidemmiksi. Kuvia ja aiheita olisi kovalevy ja pää pullollaan, mutta aika tahtoo vuorokaudesta loppua kesken, varsinkin jos yrittää pyhittää yöt nukkumiselle. Viime viikko oli edellistä viikkoa huomattavasti valoisampi, vaikkakin illat juoksin äitini luona sairaalassa, mutta perjantaina hän viimein pääsi kotiin. Mahtuipa viikkooni pitkästä aikaa myös kotikutsut House of Lola vaatteiden parissa ja tekipä hyvää sujahtaa hetkeksi arkisista asioista kauniiden vaatteiden maailmaan ja samalla vaihtaa kuulumisia ja purkaa ajatuksiaan mukavien naisten kesken. Vihdoin ja viimein minulla oli myös energiaa tehdä kodissa muutakin kuin siivota ja pienen sisustusinspiraation iskiessä pyörähti olohuoneeseen uusi järjestys.

Sohva ja tv-taso pyörähtivät kokonaan uusille paikoille, vanha lipasto väistyi ainakin hetkeksi pois olohuoneesta ja tilaa raivattiin uudelle hyllykölle, joka saapui jo reilu viikko sitten, mutta osoittauituikin väärän kokoiseksi.  Hyllystä kuulette lisää myöhemmin ;) Pihlajanoksat sohvapöydällä tuovat mukavasti syksyä sisään ja vähän väriä sisustukseen. 


Olohuoneesta kuulette lisää, kunhan saadaan uusi hylly ja pari uutta julistettakin odottavat kehyksiin pääsyä!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Minttu

6 kommenttia:

 1. Kivasti olet olohuoneen järjestänyt.. Jään malttamattomana odottamaan mitä seuraavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä järjestyksen vaihtaminen olohuoneessa aika rajallista, mutta kyllä pieni vaihtelu saa koko ilmeen ihan uudenlaiseksi. Lisää luvassa kunhan saadaan kotiin ja kokoon ;)

   Poista
 2. Todella kaunista ja valoisaa teillä ja ihanasti pongasin tuttuja juttuja - meiltä löytyy sama sohva ja valaisin. :D Leppoisaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on tosiaan sama, paitsi olitko sinä tilannu teille uudet päälliset? Meillä mennään niillä IKEAn perus valkoisilla! Meillä tuo valaisin on ellokselta, eli hieman eri kuin teillä. Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3

   Poista

Kiitos kun moikkasit!