21.9.2013

Sisustuskeiju kylässä


Olkapäälleni lennähti sisustuskeiju Pastellimajan Hannan blogista 2500€ taskussaan. Ja minä sain parhaimman osan, eli käyttää tuon rahasumman.Monenmoisia olisi haaveita, toiset jopa toteutettavia ja toiset jäävät varmasti haaveiksi vain....jos ei lottokeiju yllätä sunnuntaina ;) Makuuhuoneen kattoon haaveilen Vita EOS (90€) höyhenlamppua, joka antaa todella kauniin ja lämpimän valon. Tämä haave saattaa jopa jonain päivänä toteutua ;)

Muuton Dodseja menis muutamat lastenhuoneeseen ja meidän makkariin, eteiseenkin tahtoisin sellaisen laukulleni, muttei eteisestämme löydy sellaista seinää johon sen saisin ja mies ei suostu poraamaan hormiin reikää. Höh?!




Hay Loop (169€) naulakko eteiseen, tai makkariin ja siihen nämä kupariset ripustimet  (10€/5kpl)


Aemesin DSW kertaa kaksi menisi meille ruokapöytään päätyihin tai vaikkapa olohuoneeseen, sinne haaveilisin enemmän siitä kiikkuvasta mallista. Vepsäläiseltä 464€/kpl.



Keittiöön seinävalaisimiksi tahtoisin nämä Jieldèn Loft Wall valaisimet mustana.


(Jieldè Loft D4401 (n.400€/kpl))

Ja kyllä, taidan minäkin tykätä vaan enemmän ja enemmän näistä Iittalan nappuloista, messinkiset saisivat meiltä hyvän kodin ;)

Pari printtitaulua meillä menisi, vaikkapa nämä:

 

(Formelle Design n. 50€/kpl)


p.s Minä en osannut tehdä kollaasia, en tiedä mikä ohjelma Macille olisi sellainen jolla sen onnistuisin tekemään. Vinkkejä ja apuja otetaan mieluusti vastaan ;)

Siinäpä se rahasumma kepoisasti hurahtija lennätän keijun eteenpäin näihin blogeihin:


Minttu

14 kommenttia:

  1. Kivoja keijun juttuja:)

    Mäkin oon tuota macciä tuskastellu monesti. Mutta sitten sain jostakin blogista vinkkiä, että PicMonkey ois passeli. Ja niinhän se onkin. Riittää mun väkerryksiin mainiosti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sillä minäkin olen nyt kikkaillu sen mitä on tarvinnut. Saatko tehtyä sillä kollaaseja, esim. tätä tällaista nettikuvista?

      Poista
  2. Kiitos keijukaisesta! Heti ensi viikolla etsin aikaa haaveilulle :)

    VastaaPoista
  3. Löytyipäs ihana blogi sun nimen takaa :) Se teidän puulaatikoista tehty halkokärry on aivan mieletön, rakastuin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jossu, idea on vapaasti käytettävissä! Minäkin tykkään, vaikka kesähelteillä se tuntuikin aika raskaalta ja mietin mihin laatikon piilottaisin. Nyt syksyllä kun lisää valot tai kynttilän reunukselle, ni tunnelma on juuri kohdallaan ;) Halot ovat vain koristeena, sillä jouduin sahailemaan ne aika pieniksi pätkiksi, niin pieniksi ei jaksa kaikkia halkoja pätkiä.

      Poista
    2. Näytin sitä miehelle, jonka vastaus oli epämääräistä muminaa siitä, että hän ei ainakaan tee noin pieniä halkoja :) Meillä kun on iiiiiso leivinuuni, niin halot on ollut semmosia 60 senttisiä :D

      Poista
    3. :) Meilläkin nuo siis vain koristeena :) Samaa mittaa vetää meidän leivinuuni ja nuo koristehalot ovat noin puolet tuosta mitasta ;) Minäkin aikani odottelin koristemittaisia klapeja, mutta otin sitten lopulta sahan omiin käsiin ja tekasin nuo. Kerran tehty, mutta pitkä ilo ;)

      Poista
  4. Kivoja haaveita, nuo Jieldet olisi ihanat teidän keittiössä!! Tosin ei niissä ikealaisissakaan mitään valittamista ole. Haaveet ovat kivoja vaan hitsi vie kun tulee tarve päästä niitä toteuttamaan ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälle budjetille ne Ikealaiset sopi paremmin, mut olisi tieety tosi kiva jos ne myös toimisi. Ostaiskohan sähkömies takuuseen nuo tilalle ;)

      Poista
  5. Aivan ihania juttuja, voisin ottaa oikeastaan kaikki näistä myös omaan kotiin! :)
    Kiitos haasteesta! :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaima ;) Sinun haaveitasi odotellen ;) Kukahan lennättäisi sen keijun joka toteuttaa nämä haaveet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa se! Keijua jään kovasti kaipailemaan, varsinkin haavepostauksen jälkeen :)
      Onneksi on pian synttärit, jospa edes yksi haaveistani toteutuisi ;)

      Poista
  7. Höyhenlampun voit tehdä itse. Tässä yksi versio höyhenlampusta :)

    VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!