24.2.2015

DIY: Kontaktimuovilla ja nahkaisilla vetimillä

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Täällä se on alkanut pienellä DIY sipistelyllä. Meillä on tuossa pienen pienessä tuulikaapissamme ollut säilytystilaa tuomassa Ikean Hemnes kenkäkaappi. Siinä on ollut kätevä säilyttää lasten hatut ja hanskat, kesällä se kätkee sisäänsä useat ballerinat ja lehdet jotka ovat menossa kierrätykseen on siihen kätevä sujauttaa. 

Nyt tuo kaappi on alkanut sanoa tehtäväänsä irti! Lähtöpasseja en sille käytännöllisyytensä vuoksi halunnut antaa ja niinpä oli keksittävä jotain ennen kuin joku muu ne antaa ;) Kaapin kohdalla oli alunperin patteri, joka sai väistyä ja niinpä tila on talvisin viileä. Tuo kaappi ei jostain syystä ole tykännyt tuosta viileydestä ja lista toisensa jälkeen on tipahdellut liimauksista (kuten kuvista vielä toistaiseksi näkyy), nyt alkoi kaapiston päällinen irrota. Mikä muukaan avuksi kuin  kontaktimuovi....tällä edullisella ratkaisulla saa kyllä kivasti uutta ilmettä. Meillä on myös Khh:n pöytälevyt päällystetty tällä ja olipa aikanaan yksi keittiö ja sen keittiön kaakelit kontaktin alla piilossa. Marmorijäljitelmää pintaan ja vetimet sen myötä myös uusiksi. Vetiminä toimii nyt vanha palasiksi leikelty nahkavyö ja kylläpä muutti ilmettään koko kaappi.


Meillä täällä Joensuussa kirjataan lapset hoitoon ja hoidosta pois tuollaisilla "kulkulätkillä" joka roikkuu valkoisesta linnusta. Ja on muutes kätevä tuo Qualy:n avainnaulakko. Kyllä Tanskalainen Design on taas kerran paikallaan! Jää avaimet oikeaan paikkaan ja löytyvät ilman suurempia etsintäpartioita. Linnuissa vielä pillit, voi lapsille viimeisen vihellyksen puhaltaa kun tarve niin vaatii ;)

Minttu


4 kommenttia:

  1. No sehän freesantui! Kyllä kontaktimuovilla saa vaikka mitä kivaa aikaan! Montahan rullaa pitäs varmuuden vuoksi ottaa muuttoauton kyytiin ;)?

    VastaaPoista
  2. Se tosiaan Freesaantui ja raikastui koko eteinen! Pitää varmaan varalta ihan useampi neliöllinen muovia mukaan pakata ;) Ja voinhan mie sit lähettää!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Johanna <3 itsekin kyllä tykkään, kun vielä nuo viimeiset listat sais paikalleen ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!