16.2.2015

Terassikahvit

Aamulla töihin lähtiessä oli pakkasta -25 astetta. Enpä olisi silloin uskonut, että iltapäivällä hörpin auringonpaisteen lämmössä kevään ensimmäiset terassikahvit! Ihan sai pipon ja lapaset heittää pois, eli ihan oikeasti se jo LÄMMITTÄÄ! Tuohon meidän terassin nurkkaan kun ei edes tuuli käy, kesällä se on aivan liian kuuma paikka istuskella, mutta näin keväällä siinä on just sopiva. Sopivan suojaisa tuulelta ja naapureilta, mulla nimittäin on kohta takin alla pelkät biksujen yläosat kun vähän vielä lämpeää ;) Lumi maassa ja napa näkyvissä, tiedän, varmasti huomiota herättävää. Yritän malttaa mieleni !
Minttu

6 kommenttia:

 1. :) täällä ollaan kyllä palelluttu sisälläkin :). Mutta ehkä joku päivä tyrkkäydyn terassikahviseuraksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielellään sinut kahviseuraksi otan <3 Olisin jo tänään jakanut suklaasydämet kanssasi mutta et ollut vielä kotona! Ihana ilma, laitahan takkaan tuli ja neuletta päälle ni josko se alkais lämmin tulemaan!

   Poista
 2. Kyllä se kesä jo saisi tulla <3 leppoisaa iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Hyvää vauhtia ollaan sinne päin menossa. Ensi kuuhan on jo kevätkuukausi! JEE!

   Poista
 3. Onpa kiva kun oot taas palannut linjoille! <3 Tuo aurinko on nyt niin mahtava, kaunis valo ja se lämpöteho pakkasellakin kun vaan tuulettomaan paikkaan sattuu. Ai että, en millään malta odottaa oikeeta kevättä, mut on tääkin jo niin hienoa! Hyvät terassisuunnitelmat sulla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra! Kyllä kevättä odotellaan täälläkin TOSI kovasti! Kukka- ja terassisuunnitelmat raksuttaa jo kovasti mielessä! Olipas kiva kun jätit kommentin, nää todella tsemppaa kirjoittamaan!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!