20.9.2016

Sisustuksessa näkyy nyt vihreää


Hip Hei,

Pitkästä aikaa! Sisustuslehdet ammentavat nyt sivuillaan vihreän eri sävyjä ja niitä ei allekirjoittanut ole pystynyt sivuuttamaan ihan tuosta noin vain. Olen oikeasti inspiroitunut noista vihreän vivahteista ihan hurjan paljon. Vihreä on sävy joka ei koskaan ole kuulunut minulla sisustukseen, mutta pukeutumiseen kylläkin. Sisustuksessa vihreä on siis kovin vieras, enkä olisi uskonut itsekään että innostuisin moista kotiini tuomaan muunkin kuin maljakoiden ja ruukkujen sisältöinä. Nyt meillä on kaunis, hennon vihreä sohvatyyny ja havahduinpa kaupassa hipeltelemästä tummanvihreitä lakanoita. Vihreät lakanat ja maalit ovat saaneet jäädä vielä kauppaan ja tunnustellaan nyt hetki pelkän tyynyn muodossa tuota uutta väritulokasta. Hyvälle valinnalle se ainakin tähän asti on tuntunut, sopii tosi kivasti beigen kanssa ja mietinpä ettei hento vaaleanpunainen vihreän rinnalla olisi ollenkaan hullumpi;) 

Mitäs pidät? Ja iskeekö vihreä?  

Ja entäs tuo oranssin-kellertävä kukka? Joku neula...-niminen, sekin säväytti värillään ja muotokielellään minua, joka yleensä aina ostan vaaleita kukkasia. Syksy taitaa tosiaan olla muutosten aikaa ;)

Minttu


6 kommenttia:

 1. Vihreä osuu ja uppoaa, todellakin. Tummaa sammaleenvihreää saa olla syys/talvisisustuksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tumma sopii syksyyn, enkä koskaan olisi uskonut katselevani sammalenvihreää sänkyyni...näin se mieli vaan elää!

   Poista
 2. Nättiä on, näyttää kuin kohti talvea oltaisiin menossa kohta. Noita HM tyynyjä kävin itsekin hipeltämässä. Meillä vihreää on ollut aina jossakin sävyssä. Kymmenkunta vuotta sitten sävy taisi olla vielä pehmeä lime, mutta kyllä nyt jalokivien vihreä kiehtoo enemmän. Seiniin en kyllä ikinä uskaltaisi laittaa kuitenkaan, vaikka muilla se hyvältä näyttääkin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohti talvea kovasti mennään ;) minä olen vihreän maailmoihin päässyt vasta nyt! Ja tuo murrettu kiehtoo kovasti! Seiniin en itsekään rohkenisi/olisi minua vaikka lehdissä kivalle näyttääkin!

   Poista
 3. Vihreä sopii sisustukseen oikein hyvin, etenkin tuollaisena murrettuna sävynä. Ihanan valoisia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valinta aurinko on tulvinut useampana päivänä olohuoneen ikkunoista! Ihanaa, vaikka pimeää päin ollaan menossakin! Tää murrettu on minunkin lempparini!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!