13.4.2017

PääsiäispullatNäiden rahkapullien herkkutelulla on aloitettu odotettu pääsiäisloma. Juuri kun viime viikonloppuna kerroin ystävälleni etten ole perinteisen pullataikinasta tehdyn rahkapiirakan ystävä, niin päätän itse pyöräyttää pääsiäisen aloittajaisiksi rahkapullat ;) Meillä nuorimmainen sairasti alkuviikon ja koululaisen toive oli saada tuoretta pullaa välipalaksi, kun äiti kerrankin on kotona vastaanottamassa. Mitäpä ei äiti lapsiensa eteen tekisi, ja tietenkin pullantuoksuisena koulusta saapuvaa kotona odottelin. Toiveissa oli korvapuusteja ja voisilmäpullia, mutta jääkaapissa kun sattui olemaan persikoita ja vaniljarahkaa, niin samalla valmistui rahkapullatkin. Tuo vaniljarahka on sellaisenaan täydellinen rahkapulliin. Mieleni kyllä tekisi vielä tekaista yksi suklainen "överi" makea kakku pyhiksi, pystynköhän välttämään kiusauksen ;)

Ihan mahtava fiilis aloittaa pääsiäisloma, aurinko paistaa ja koti kaipaa kipeästi pölyrätin huiskutusta!

Joko siellä ollaan valmiita pääsiäisen vastaanottoon?

Minttu

2 kommenttia:

  1. Mä olen suuri rahkapiirakan ystävä! Olisi tehnyt mieli leipoa pääsiäiseksi, mutta tämä rajoittava ruokavalioni pisti stopin hyvälle idealle. Ihanalta näyttää nuo sun pullat! Mukavia pääsiäisen pyhiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään rahkapiirakasta, pullapohja ei vaan oo se lempparein! Olen kyllä itekin huomannu ettei tuo vehnäjauho oikein sovi vatsalleni, vaatii vaan niin paljon isommat oireet tai vahvemman selkärangan et voisin pysyttäytyä kokonaan ilman!

      Poista

Kiitos kun moikkasit!