5.4.2017

Makuuhuonetta koristaa höyhenkranssi DIY


Hip-Hip-Hei!

Ja ti-ti-tyy! Kun kerran pääsiäistä alettiin laittamaan niin laitellaan sitten hitusen muuallekin kuin olohuoneen pöydälle ;) Viime postauksessa vinkkasinkin, että tähän höyhenkranssiin tarvitset pari pussillista höyheniä, liimaa (itse käytin puuliimaa, kun en muuta löytänyt) ja tuollaisen styrox rinkulan. Olen joskus aikaisemmin tehnyt samanlaisen valkoisista höyhenistä ja nyt ajan kanssa liimakohdat ovat hieman kellastuneet, tässä ruskeassa kranssissa värimuutos ei tule niin näkyviin mutta höyheniä sai asetella tarkemmin ja enemmän saadakseen valkoisen styroksin kokonaan peittoon. 

Nyt mukavasti pääsiäistä myös makkarissa! Ja kevättä tuon muotikukan, lyyraviikunan, tuomana! Keväiseltä taivaalta tippuu puolestaan jotain märkää, joten minä suuntaan askeleeni juoksumaton kautta bodybalance tunnille!

Hip-Hip-Hei,

Minttu


6 kommenttia:

 1. Hauska idea, mukavasti pääsiäisen fiilistä! 😊

  VastaaPoista
 2. Kaunis kranssi! Mulla oli joskus ihan kaupasta ostettu valkoinen höyhenkranssi, mutta möin sen joskus kirppiksellä. Oishan sen voinut säästää...

  VastaaPoista
 3. Oi, miten kaunis siitä tuli <3
  Eikä välttämättä edes huuda pääsiäistä, vaan on minusta pidempiaikainen :)

  VastaaPoista
 4. Onpas kiva idea, kranssista tuli tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköinen! Ja vitsit miten magee idea on toi oksa verhotankona <3 Mä ehkä just rakastuin teijän makkariin... :)

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!