28.3.2017

Pienesti pääsiäistä sisustukseen - DIY

Hip.

Pääsiäinen on jo hieman hivuttautunut sisustukseen kipsimunien muodossa, joita löytyy jo useammassa koossa. Helmililjan ruukkuna olevan kipsimunan olen tehnyt jo aikaisemmin, mutta tänä vuonna näpertelin nuo pienemmät munat. Tyhjensin oikeat kananmunat niin että niiden kuoret jäivät ehjiksi. Sitten valutin munien sisään kipsijauho+vesi massan, ja kun kipsi oli kuivunut kuorin kananmunan kuoret pois. Munien asetelma syntyi syksyllä suon reunalta kerätyistä heinistä, höyhenistä ja kipsimunista. Pyöritin heinät pienelle sykkyrälle ja heinien päälle vain höyhenet ja munat. Näin suloinen sisustukseen sopiva silmänruoka oli valmis ;)

Nyt valmistumassa on styroxpohjan päälle höyhenistä kranssi, siihen tarvitaan vain tuo styroksinen rinkula, paljon liimaa ja höyheniä ja hitunen kärsivällisyyttä.

Joko siellä on laitettu pääsiäistä? 

Minttu

4 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää! Mä meinasin etten juurikaan laita pääsiäistä kotiin, mutta nyt olen kääntänyt kelkkani. Muutaman uuden munan olen jo hankkinut ja höyhenistäkin olisi pieni DIY-idea muhimassa. Katsotaan mitä saan aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin aluksi ajattelin etten laittaisi juurikaan mitään, kun ollaan kuitenkin pääsiäinen menossa. Sitten tulin tulokseen, että näin saa taas pientä piristävää uutta sisustukseen.

   Poista
 2. Vauuu!
  Noista tulee niin kauniit <3
  Meillä ei ole juuri mitään vielä, yksi pupu ja munia pussissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits ;) Yksinkertainen ja pieni yksityiskohta, mutta heti loi pääsiäisen tunnelman koko olohuoneeseen!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!