18.3.2017

Sisustusinspiraatiota etsimässäViikonloppua Ystävät!

Kuulkaas, täällä on ollu sisustusinspiraatio hivenen hukassa. En tiedä onko sen saanut aikaan remontti ja sen pitkittyminen vai onko oma mielenkiinto nyt suuntautunut ihan muihin juttuihin. Luulen että hieman molemmista syistä kotia ei ole tullut laitettua yhtään. Puolestaan nyt taas olen liikkunut ja käynyt salilla aivan uudella otteella, ja tällä hetkellä olen aivan rakastanut less millsin bodybalanceen. Viikon jokainen ilta olen nostatellut sykettä urheilujen parissa ja kotona vietetty aika on lähinnä mennyt kodinhoidollisissa hommissa.

Levin matkan tuliaisina meille tuli yksi leikkauksen tarpeessa oleva polvi ja tästä syystä myös remonttiimme on tullut totaalinen seisaus. Remontista johtuen osa kodin kalusteista seilaavat minne milloinkin, pieni ja ahdas kodinhoitohuone toimii edelleen eteisenä ja ulkovaatteet eivät meinaa mahtua mihinkään. Kosmetiikka ja kaikki hygienia tavarat ovat pinottuina muovilaatikoihin makuuhuoneen nurkkaan ja aamuinen ehostus tapahtuu työpöydän ääressä. Voisinko vetää yhteen ja todeta, että vähemmässäkin inspiraatio sisustamiseen jää ja intressit kodin ulkopuolisiin harrastuksiin kasvavat ;)

Eilen se sitten iski, pitkästä aikaa. Oikeastihan sisustaminen ei usein paljoa vaadi, aina ei tarvitse hankkia uutta tai siirrellä huonekalu, maalata seiniä tai vaihdella niiden paikkoja ;) Ainakin minulle sisustaminen on myös pienien asetelmien tekemistä, sohvatyynyjen vaihtoa tai vaikka kukkakaupassa käymistä. Minä niin nautin kun kodissa on pieniä juttuja joiden äärellä silmä lepää. Kukat ovat yksi tärkeimpiä tunnelman tuojia ja katseenvangitsijoita, vaikka kotona ei kaikki paikat ihan kunnossa olisikaan. Joskus koko perjantaisiivous on sillä tehty, kun kiikuttaa kukat kotiin.

Nämä kukat ja älyttömän iloisen mielen sain paikallisesta kukkakauppa Astrantiasta <3 Suosittelen erittäin lämpimästi vierailemaan <3 Sieltä kukkakaupan hyllyltä se minun sisustusinspiraationi taas löytyi ;)

Mukavaa viikonloppua,

Minttu


 /Kukat on saatu blogiyhteistyönä.

6 kommenttia:

 1. Kaunis kimppu ja kaunista muutenkin <3 Onpa harmi, että inspis on kateissa ja tuo polvikin vielä hidastamassa rempan valmistumista! Jospa pian tulee otollinen aika ja saatte vietyä rempan loppuun, pidän peukkuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos peukuista! Nyt täytyy vaan ajatukset kääntää toisaalle rempasta ja uskoa että kyllä se valmistuu kun sen aika on. Turha odottaminen vain kuluttaa. Täytyy hääriä siellä missä voi ;)

   Poista
 2. No voi hitsi, niinkö siinä sitten kävi, että leikkaus tuli :( Tsemppiä J:lle sinne!

  Kukat on kyllä varsin oiva tapa inspiroitua...ja vaarallinen! Yhden kukkapuskan myötä voi herätä monta kallista inspistä :D

  Leppoisaa sunnuntaita sinne 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän siinä sit kävi, nyt täällä vain mies mietiskelee että antaako leikata. OMG. Onneksi on kukkakaupat ;)

   Poista
 3. Vai semmonen tuliainen Levin reissulta, pahus!
  Tuo on kuule niin tuttu tunne, sisustusinspiraation puuttuminen nimittäin. Tällä hetkellä poden sitä eikä varmasti asia helpota ennenkuin elämän suunta selviää. Nyt rahat laitetaan matkusteluun, ei kotiin. Kodin aika on sitten joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niin ymmärrän priorisointisi! Noin tekisin minäkin sinun tilanteessa. Minä lähtisin kyllä niin mieluusti lämpöiseen remppaa ja loskaa karkuun, voisin palata sitten kun kaikki on valmista ;) Otatko mut laukkuusi? ;)

   Poista

Kiitos kun moikkasit!