7.4.2017

Perjantai-iltaan valmistautuenPerjantaita,

Täällä ollaan rakkaiden ystävien kanssa valmistautumassa iltaan! Onko teillä koskaan vaikeutta valita mitä laittaa päälle, kun olette lähdössä viettämään iltaa? Se fiilis, kun tahdot jotain uutta muttet edes itse tiedä mitä? Kiertelet kauppoja pohjimmaisella ajatuksella, miten sinne pitäisi pukeutua? Eilen pakkaillessani vaatteitani olin pitkästä aikaa jotenkin vapautunut, en etsinyt uutta vaan tyynesti viikkailin laukkuuni ne itselle "aina nähdyt". Hyvä fiilis on luottaa niihin tuttuihin ja turvalisiin, ihan turhuutta haikailla uutta silloin kun ei tiedä edes mitä haikailee ;)

Minttu

2 kommenttia:

  1. Kyllä on niin tuttu tunne, usein sitä tulee huokaistua ettei ole mitään päälle pantavaa tai sitten ei tiedä mitä sitä laittaisi ja pyörittelee erinäisiä vaihtoehtoja moneenkin kertaan ja loppujen lopuksi onneksi aina löytyykin jotakin päälle pantavaa :) Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo joskus lähtemisestä meinaa tulla turhankin vaikeaa, kun oma olo ei ole hyvä oikein missään vaatteissa. Miten sitä osaakaan välillä muodostaa omassa päässään aivan liian ongelmalliseksi. Eilen just mietin, että olen varmaan viimeiset vuodet päätynyt aina niihin samoihin vaatteisiin. Onneksi siis joskus on löytynyt kaupasta ne "The Hyvät"?

      Poista

Kiitos kun moikkasit!