27.6.2017

Juhannustaikoja kasvoille


Kaupallinen yhteistyö May Beauty

Rentouttava juhannus on nyt takana päin ja uusi viikko on polkaistu käyntiin mieli levänneenä ja energiavarastot täytettyinä. Juhannus hurahti ystäväperheen kanssa mökkeillen (ja asuntovaunuillen) kauniin Pielisen rannalla, pitäen sisällään paljon yhdessäoloa perheen kanssa ja pienen palasen yhdessäolosta lohkaisin itselle.

Aattona ennen saunaan menoa me naiset sipaisimme kasvoille MayBeautyn The Incredible Mask -mutanaamiot juhannustaikojen toivossa. Naamio nimittäin lupaa  poistaa mustapäitä, rasvaa ja kuollutta ihosolukkoa. Näitä taikoja toiveikkaina odotellen poksautimme kuoharin auki ja istahdimme mustanaamioina saunan lauteille nautiskelemaan.Itselläni on hyvin tyypillinen suomalainen pintakuiva iho, joka kaipaa runsaasti kosteutusta ja syväpuhdistusta varsinkin T-alueelle jossa on paljon mustapäitä. Otin The Incredible Face Maskin hyvin tervetulleena testiin, sillä noiden epäpuhtauksien taltuttamiseen olen valmis kokeilemaan kaikkeni.

Naamio levitetään kasvoille siveltimellä ja sen jälkeen annetaan kuivua n. 30-45 minuuttia. Naamio kuivuu kokonaan ja se vedetään kasvoilta kokonaisena pois. Meillä naamion irroittaminen meni sen verran myöhälle, että yöttömästä yöstä huolimatta oli sen verran hämärää etten nähnyt kunnolla naamion pinnalta ihostani irronneita epäpuhtauksia mutta puhdistumisen ihollani kyllä tunsin. Tämä taika kannatti testata, nimittäin naamio todella toimi, eikä vain luvannut sitä. Iho tuntui silkinpehmeältä ja leuan sekä nenän mustapäitä oli selvästi kadonnut ja ihohuokoset olivat selvästi pienentyneet. Kaikki epäpuhtaudet eivät lähteneet ensimmäisellä hoitokerralla, mutta viiden käyttökerran jälkeen uskon saavani sanoa hetkeksi kokonaan heipat T-alueen mustapäille. Loistava syväpuhdistava naamio on löytynyt!
Ja hei, minä voin nyt tarjota myös teille mahdollisuuden kokeilla tuotetta hieman edullisempaan hintaan. Te lukijat saatte tuotteen 30% alennuksella koodilla mint2mask verkkokaupasta täältä

Nyt kuontalot kuntoon kesäksi!

Minttu

1 kommentti:

  1. Ihana peri-suomalainen tunnelma tässä julkaisussa. Kiitos sinulle :)

    VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!