23.6.2017

Seppelepäinen

Juhannuksen aatonaattoa,

keskikesä ja kukkaniityt kauneimmillaan. Valitettavasti värien ilotulittelu ei niityillä ja pientareilla vielä ole parhaimmassa loistossaan. Koiranputket kukkivat nyt niin upeasti, että valkoisen rakastajana voisin näistä valkoisista niityistä nauttia vaikka kesän loppuun asti. Kaipaamatta niiden sekaan muita sävyjä. Mielestäni alku- ja keskikesä ovat muutenkin kesän kauneinta aikaa, ensin ne pienen pienet silmut puissa ja pian jo upeat omenapuiden kukkaset joiden jälkeen jo syreenit puhkeavat loistoonsa.

Meillä lapset ovat olleet aina kovia kukkien kerääjiä ja kimppujen sommittelijoita ja nyt tänä kesänä suosioon on noussut kukkaseppeleiden teko. Itsekin sain hieman terotella taitojani ja hakea sidontaan apuja googlelta, että kesän ensimmäinen kranssi saatiin valmiiksi. Nyt nuo molemmat jo taitavat taidon ja pelkät koiranputket pelloilla eivät taitaisi heille riittää.  

Kesä on sen verran jäljessä, että minua ihan jännittää kuinka me huomenna juhannustaioista selviydymme ja löydämme seitsemän erilaista luonnonkukkaa tyynyn alle. Tänään työpaikkani juhannustansseissa lasten kanssa piipahtaessani sain kyllä jo sellaiset juhannustaiat ja lemmenliemet etten enempää taikoja taida tarvitakaan ;) 

Rentouttavaa juhannusta, 

Minttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun moikkasit!