2.10.2013

Juhlahumua

Heissuli!

No nyt on juhlat viimein ohi, tulihan noita juhlittua ihan kolme päivää peräkkäin ;) Kyllä sankari tykkäsi, mutta äidin voimat tahtoi jo sunnuntaina hiipua. Maanantaina kun alkoi arkinen aherrus, minusta tuntui että olen vapaan ja viikonlopun tarpeessa! Joitakin kuvia sain räpsittyä sukulaissynttäreiltä ja lasten kutsuilta. Minä pidän juhlien järjestämisessä eniten siitä koristelu puolesta. Voisin perustaa ohjelmatoimiston, jossa minun vastuullani olisi visuaalinenilme ja juontaminen, joku muu voisi hoitaa tuon leipomisen, aikatauluissa pysymisen ja ohjelmanumerot ;) No, leivoin minä kaiken itse ja ohjelmankin järjestin, unohtui kameralle napata kuvat ;(  Lasten juhlissa oli ohjelmassa jäätelöbaarista jäätelön tilausta ja ostoa, perhosten etsintää, kasvomaalausta ja sitä herkuttelua. Tunnelmaa teillekin tarjoilee muutamat räpsyt ;)Minttu7 kommenttia:

 1. Ihanan näköiset juhlat! Jätskibaari onkin varmasti lasten kutsuilla aika menestys!?

  Kolmepäiväisissä kekkereissä on kyllä puuhaa. Meillä oli neljävuotissynttärit kesäkuussa ja tuntuu että niistä toipumiseen on vierähtänyt koko tää aika. Nyt pitäisi sitten saada lähetettyä kutsuja marraskuun juhliin... Koristeita näkin ensin mietin ja sitten viimetipassa vasta tarjottavia ja leipomuksia :))

  Kivaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tykkäsivät jätskikitskasta, aidon näköisillä leikkirahoilla saivat maksaa tilauksensa ja oikea määrä rahaa tuli vaihdossa takaisin jos seteli oli suuri ;) Opettavaisia puuhiakin siis ;) Kyllä oli myyjätär kitskalla niin ammattitaitoinen että illalla nukkumaan mentäessä pohdittiin että se voisi olla eka työpaikka sitten kymmenen vuoden päästä. Realistista! Nyt Hanna hyvissä ajoin koristelujen valmistukseen, sit jää hyvin aikaa leipoa rauhassa ;)

   Poista
 2. Ihanan näköistä ollut! Ja toi jäätelöbaari on ihan mahtava idea :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Jossu! Baari todella toimi, idean keksimisestä en voi ottaa kunniaa kun onhan niitä niin paljon täällä blogeissa jo nähty ;) Ja teosta ja mitoista vastasi miehuus, minä ideoin ja koristelin!

  VastaaPoista
 4. Niin nättiä oli livenäkin, että oon salaa onnellinen, ettei meillä ole lastenjuhlia ihan heti järkättävänä. Tulis muuten helposti vähän paineita ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh noh Hanna, nyt kun alat väkertää niin kyllä keväällä talo täyttyy koristeista! Ja minä voin laittaa omani varalta jemmaan, jos tuleekin viimetipan kiirus niin kaivellaan arkistoista ;) Ja tää jätskibaari on asuntovaunu mallia ;)

   Poista
 5. Ihanat juhlat olivat ja niiiiin kaunista teillä,kuin sisustuslehdestä. :)
  Ison työn ootte tehny.
  Kiitoksia vielä juhlakalulle isolta ja pieneltä tytöltä I&J :)

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!