24.10.2013

Terassin tavarat talvikäyttöön sisälle

Käyhän se näinkin! Eihän aina tarvitse pakata terassin tavaroita pressujen alle lumisuojaan tai varastoon (joka ei vielä ole ihan valmis ;)) odottamaan ensi kesää. Sisällä kun laittaa tuulemaan, niin melkein mahduttaa kaiken sinne, lukuunottamatta aurinkolavereita ;) (Tai no luetaanko Ikean Vågot niiksi ;)) Vågo tuolit pitävät majaa olohuoneessa ja tämä muovinen tarjotinpöytä sai arvokkaan paikan yöpöydän virantoimittajana! Nuo sävyt makkarissa natsaa minusta niin ihanasti yhteen, luonnonsävyjen liitto. Harmaata ja ruskeaa eri sävyissään, ripaus mustaa ja valkoista, kuparia ja kromia, hippusen harmahtavaa kanervaa.

 Mitäs sinä pidät? Tai minne teidän terassin kalusteet talveksi muuttaa?
Sarvet ja tähti ovat syysloman Helsingin tuomisia ;) Ja sain kehuja "miehisemmästä" lookista Hänen yöpöydällään! Huomasipas!

pst. Ja pahoittelen kuvien laatua, valo on kökkö ja välillä kuvaajakin ;), ei jalustaa, eikä kamerakaan enää toimi kuin ennen.

Minttu


2 kommenttia:

  1. Meidän terassin kalusteet on vaan piilotettu pressun alle piiloon kun varastotilaa on niin surkean vähän. Voi kumpa ne saisi pian kaivella sieltä taas esiin...

    Mulla onkin sulle kesäinen haaste mu nblogissa. Käy kurkkaa ja nappaa jos innostaa:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hanna haasteesta, otan sen erittäin mielelläni vastaan! Meillä ISO varasto juuri valmistumassa, autotalli ja vintti varastoina nyt! Toisaalta varastotilaa pitäis olla tällaiselle hamstraajalle mahdollisimman vähän!

    VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!