6.10.2013

Vuorokausi vierähti, mitä tein?

Minulla oli tarkoitus siivota kaikkien vaatekaapit tänä viikonloppuna, hinnoitella kirpparitavaroita ja siivota. Noh, kuinkas kävikään. Rakas ystäväni istui meillä rupattelun, viinilasin ja Vain elämää sarjan merkeissä perjantai illan <3 Lauantai alkoi auringonpaisteella, enkä malttanut olla lähtemättä liikkeelle.....no tieni vei samaisen ystävän kanssa kaupunkiin. Otin kerrankin kameran mukaan!
Kaupungin kukkapenkissä ruusut vielä upeassa loistossaan, ei uskoisi että ollaan jo lokakuussa kun näitä kukkia katsoo!


Taitokorttelin kauppaneuvoksen kahvilan herkkuja! Tuo kortteli on herkkuja muutoinkin pullollaan, eilen en vain ehtinyt niistä nautiskella!


Muutama alevaate, kangas ja kukka shoppailu tuli tehtyä ;) Ja karmea säkki pähkinöitä lähti illan ratoksi mukaan Punnitse&säästä kaupasta, nams. Kotiin päästyä laitoin uunin lämpiämään, kävin pienellä iltakävelyllä ja räpsin ulkona muutaman kuvan kodistamme. Loppuilta meni pähkinöitä popsiessa ja vaatekaapin kimpussa!


(Mikäs kangaskaupan sininen pussi siellä kurkkii ;))
Ja aamu alkoi aikaisin, uni loppui aamuyön tunteina, jotakin siitä viereltä vaan puuttuu ;) Niinpä päätin pitää pienen itsensä ehostus tuokion. Lämmin suihku, naamiot ja kuorinnat kynttilän valossa. Lopuksi iso kuppi kahvia, mozarella-tomaatti leipiä, tietokone, uutiset ja blogit. Niistä on menneet kaksitoista tuntia tehty!


(3+1 päivien tarjouksessa olleet hiustenhoitotueet pääsivät heti käyttöön!)
HARVOIN tulee tällaisia viikonloppuja vietettyä, että älä vain luule minun arkeni olevan tällaista luksusta ;) Mutta joskus on osattava pysähtyä, kuunneltava itseään ja annettava aikaa vain ja ainoastaan omille tarpeilleen! Eikös?

Minttu


1 kommentti:

  1. Täydellinen viikonloppu, arjen luksusta! Ihania kuvia, rupes tekee mieli noita pähkinöitä :) -Jonna-

    VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!