12.12.2015

Joulu hiipii hiljalleen kotiin

Niin se joulu vain hiipii sisustukseen, vaikka aikaisemmat joulukoristeet ovat vieläkin laatikoissaan, tonttuja lukuunottamatta. Kova halu tehdä uusia koristeita ja riittämätön aika taistelevat keskenään. Meidän joulua on sisustuksen saralla rakennettu vain metsästä ja kukkakaupasta haetuilla koristeilla. Just nyt tuntunut parhaalta ja  ennen kaikkea helpoimmalta toteuttaa näin. Vihreä ja pilkahdus punaista riittäneet. Joulukuusikin ollut mietinnässä? Riittäisikö tämä mänty tänä vuonna? Pohdinnassa. Ehken me kuitenkin työstämme joulupuuta vielä hetkisen. Mikä se tulee olemaan? Ja missä muodossa? Selvinneen vielä tulevalla viikolla. Pääsisi ainakin isompien neulasten karistuksilla, jos päätyisimme tähän mäntyiseen ratkaisuu. Ehken annan lapsien kuitenkin tehdä valinnan ;)Näillä mennään nyt! Mukavaa joulunodotusta ystäväiset <3

Minttu

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Punaista en ollut juurikaan ajatellut joulussamme näkyvän, mutta tuon tuolin siirtyminen eteiseen inspiroi minua ripaukseen punaista!

   Poista
 2. Kauniilta näyttää! Minäkin olen hiljalleen laittanut kotiin jouluisempaa ilmettä. Nyt taidan olla valmis, en halua enempää mitään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulenpa ettei meillekään tule paljon enää muuta kuin kuusi. Ja jos ehditään hitusen askartelemaan jouluisia juttuja, niin ne teemme vielä. Lahjojen pakentoinnissa olisi ihan kiitettävästi urakkaa vielä...

   Poista
 3. Upeita kuvia jälleen kerran! Tänään vietin päivän äitini kanssa joulumarkkinoilla myymässä, kuunnellessa nelisen tuntia haitarilla soitettuja joululauluja sain pienet jouluöverit toistaiseksi. Onneksi joulu ei ole muottiin valettu ja sitä vietetään miten hyvältä tuntuu :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa täydelliseltä joulutunnelmalta, övereistä huolimatta. Onneksi on vielä jouluun aikaa, saat vaikka hetken hiljaisuudesta nauttia. Mukavaa sunnuntaita sinnekin!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!