15.12.2015

Lahjat pakettiin // DIY lahjapaperi


 Täällä on paketoitu lahjoja viikonloppuna ja tulipahan todettua, että onneksi kerrankin aloitin ajoissa. Kun paketin ulkonäkö on mielestäni iso osa lahjaa ja tahdon pakettien miellyttävän omaa silmääni, menee näiden kääreiden tekemiseeen ihan hurjan paljon aikaa. Mieleistä puuhaahan tämä on, kun sitä saa rauhassa, kiireettä tehdä. Valkoinen paperi on omaan mieleeni juuri nyt ja menneellä viikolla tuunasin sitä hieman, roiskimalla mustaa maalia auki levitetylle rullalle. Samalla systeemillä syntyi myös servettejä, mutta niistä lisää myöhemmin.  Marimekon kuusikko vilisee tänä jouluna lakanoiden lisäksi paketeissakin. 

Mukavaa alkanutta viikkoa, aattoon on alle kymmenen päivää jäljellä!

Minttu

13 kommenttia:

 1. Kauniita oot käärinyt! Mulla vielä viimeiset käärimättä, vaikka aloitinkin urakan jo lokakuussa :). Vihreää Kuusikkoa en olekaan vielä tavannut, onpa kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näihin vaan menee aika paljon aikaa. Loma häämöttää niin silloin voi loput käärästä ja glögiä samalla siemailla. Kiva kun tuut auttamaan ;) Tunnelmanluoja tonttu!

   Poista
 2. Voi miten ihanat paketit, kyllä on nätit paperit! Tykkään itsekin paketoinnista ja kiireettömästä puuhasta niin paljon. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kun kaiken tän saa näpräillä kiireettä on se nautinnollista. Kiitos Mia!

   Poista
 3. Onpa kauniita :) Mistähän tuota valkoista paperia löytäisi? Ei ole tullut vastaan tänä jouluna missään... Huomenna on kaupunkireissu tiedossa, heitähän vinkillä!

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita paketteja! Hyvä sie!

  VastaaPoista
 5. Kauniit paketit! Paketointi on ihanaa puuhaa, koukutuin jo lapsena. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en muista yhtään millaisia paketteja tuli lapsena sidottua...aina olen tykänny näpräillä kaikkea tällaista.

   Poista
 6. Ihania paketteja! Kyllä se niin vaan on, että paketti on puoli lahjaa. Kivaa joulun odotusta!

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!