26.4.2016

Aamupala Anton&Antonilta











Voin sanoa sen olleen rakkautta ensitapaamisesta <3 Kävin ensimmäistä kertaa Ullanlinnan Anton&Anton lähiruokakaupassa ja olin täysin lumoutunut tuon kaupan tunnelmasta, esteettisyydestä ja valikoimasta. Tuoreet leivonnaiset, kunnon tuoreliha ja -kalatiski, monipuolinen juustoallas, hedelmät ja vihannekset ja se kaikki muu. Kauniita pakkauksia, kaupan omia tuotteita, ei turhia lisäaine-mössö-tuotteita. Tuoretta ja aitoa. Kaikki pienissä neliöissä, palvelu todella hyvää, rento meininki, niin rento etten edes tuntenut olevani ruokaostoksilla. Toki itsekin olin lomalaisen rennolla fiiliksellä liikenteessä. Anton&Anton ei todellakaan ollut "sieluton supermarket" ja suosittelen kaikkia lähistöllä (tai vaikka vähän kauempanakin) olevia piipahtamaan. Jos asuisin lähempänä, tulisi kaupasta ehdottomasti kanttiskauppani.

Meidän aamupalapöytään kaupasta mukaan lähti Ranskalaista vaaleaaleipää, croisanteja, jokikatkarapusalaattia, brie-juustoa sekä kasviksia. Näillä eväillä jaksoikin koko Inspiration Day tapahtuman taputella. Tästä tehdään niin traditio tuleviin Blogipäiviin!

Minttu

8 kommenttia:

  1. Mä niin tykkään tuosta putiikista, monesti ollaan haettu perjantai-iltana evästä kotiin. Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtava paikka! Jos käsimatkatavaroissa olisin voinut jotain tuoda ni puolkauppaa olis lähteny mun mukaan ;)

      Poista
  2. Voi mitä herkkuja! Olen kyllä kuullut A&A:sta mutta en ole vielä "ehtinyt" visiitille. Ehkäpä tässä kesällä täytyy lähteä pienelle kierrokselle eteläiseen Helsinkiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä loistava paikka! Kesällä vaan kotoa piknik kori kainaloon ja tuolta eväät matkalla mukaan, siitä Kaivariin päivää viettämään! Tuo jokirapusalaatti oli niin mahtavan makuista! Nams.

      Poista
  3. Nam, tulipas nälkä näitä kuvia katellessa :). Kiitos vielä, oli ihana viikonloppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mullekin, vaikkei kyllä ruoka just nyt käytäkään juuri ollenkaan!

      Poista
  4. A&A on vielä mun To Do- listalla! Sinne on ehdottomasti päästävä kiertelemään :) Ihanat eväät löysit! Kiitos blogipäiväseurasta, kivaa oli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin todellakin suositella kauppaa! Nyt vaan lista käytäntöön! Oli kiva nähdä, toivottavasti nähdään taas pian!

      Poista

Kiitos kun moikkasit!