29.4.2016

Kahvihetkeni









Aamuisin, silmät auki saatuani, yleensä mielessäni on ensimmäisenä kahvi. Harvoin lähden liikenteeseen, etten olisi kupillista kahvia kallistanut. Kiireisinä ja aikaisina arkiaamuina valutan kahvini take away mukiin ja nappaan matkalle autoon, muulloin istun kahvini kanssa pitkään ja nautiskellen. Nespresso koneeni ja varsinkin sen maidonvaahdottimen, joka samalla myös lämmittää maidon, myötä olen alkanut juomaan latteja. Rakastan kunnon maitokahvia! Tällä viikolla kotona sairastaessa on lähinnä maistunut suklaa ja kahvi, vielä kun tuonne kahvin sekaan hieman siprustaa suklaata, niin johan kahvihetki hipoo täydellisyyttä. Kunnon maitokahvi ja varsinkin ripauksella suklaata ei mielestäni tarvitse kylkeensä muuta makeaa.

Vaikken muuta herkkua kahvini seuraksi kaipaakaan, niin kyllähän vappuna munkkeja kuuluu syödä ;) Itse alan olemaan jo tervehtymään päin, joskin rasitun aika vähästä ja tavoistani poiketen oli eilenkin vielä nukuttava päiväunet. Neitokaisella kuume taas keikkui illalla edelleen yli 39, vaikka päivällä kuumemittarin lukema näytti jo lupaavammalta :( Häneltä jäi nyt vappunaamiaiset ja juhlat välistä. Saa nähdä jaksaako vielä viikonloppunakaan vappuilla. Yhden violettitukkaisen Rockstaran saattelin tänään päiväkodin naamiaisiin. Nyt taidan alkaa viikonlopun syömisten suunnitteluun, josko sitä vihdoin pääsis itse kaupassa käymään.

Minttu




13 kommenttia:

  1. Voi ei :( Sekö tarttui tauti pikkuiseenkin! Meilläkin pientä flunssailua ilmassa, toivotaan ettei pahemmaksi muutu.

    Munkit leipomatta...nyt hommiin! Iloista Vappua kaikesta huolimatta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivotaan tosiaan! Ihan karmean kova tauti ollut, vetää kyllä kaikki voimat. Minä eilen jo pienen satsin munkkeja tein, potilaalle kun ei tahdo maistua oikein mikään. Munkistakin jäi puolet syömättä! Mukavaa viikonloppua sinnekin!

      Poista
  2. Minä oon niin ihastunut teidän keittiön värimaailmaan. Ihanan valoisa ja kauniita värejä, en ikinä kyllästy keittiöpostauksiin. ;) Paranemisia teidän sairastuvalle! <3 En ehtinyt kiireessä kommentoida viikonloppua koskevia postauksia, mutta erittäin sähäkkänä olit ollut Inspiration Dayssa, kiva kun tulette välillä kameran toisellekin puolelle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos Anu. Tuo kameran toisella puolella olo ei kyllä ole ollenkaan luonnollista. Sellaisen kritiikin kohteeksi omat kuvat omassa mielessä on päässy, että armoo jo pitäis itselleen antaa ;) Keittiö on kodin <3 vai miten se meni ;) Täytyy siis kuvailla keittiötä enemmän, itselle se tuntuu jo niin "nähdyltä"! Välitän paranemisterkut!

      Poista
  3. Pahuksen tauti! Paranemisia myös pikkuiselle!
    Mä en ole koskaan ollut kahvinjuoja, mutta viime vuosina makeat (ja kylmät) kahvijuomat ovat alkaneet maistua, jopa lämmin latte. Ehkä minusta tulee kahvinjuoja 4-kymppisenä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmasti huono tapa ollenkaan olla ilman kahvia, mutta omalla kohdalla ei onnistuisi mitenkään, vaikken onneksi ihan älyttömiä määriä enää sitä juokaan. Aamu ei ala ilman kunnon kahvia!

      Poista
  4. heippa!
    kiitos kivasta blogista. Mua ihmetyttää kun monissa postauksissa ei näy kuvia...siis ihan uusimpien postauksien kuvat näkyy,mutta jos klikkaa esim.kylpyhuone tai piha kohdista,näkyy vain tekstit ja kuvien kordalla kolmiot=( onko kuvat poistettu,vai onko vika mun koneessa? -terkuin uusi lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsan uusi lukija ja pahoittelen että kuvat eivät näy! Minulle kävi syksyllä niin, että yhdellä painalluksella poitsin blogistani kaikki kuvat. En tiennyt Google + tililtäni niitä poistaessani, että ne häviävät myös blogista. Nyt olenkin niitä saanut kaivella postaus kerrallaan kansioista, ja on muuten hidasta touhua. En ole saanut vielä läheskään kaikkia kuvia takaisin blogiin ja tuskin saan koskaan, täytyisi vaikka poistaa nuo kuvattomat tekstit. Harmittaa, ettei ole tarpeeksi aikaa kaikkia kuvia tuoda takaisin ;( Mutta postaustoiveita otan mieluusti vastaan, niin laitetaan uusia kuvia tulemaan!

      Poista
    2. kiitos vastauksesta! ja harmi kuviesi puolesta. Lukisin mieluusti näin kesänkynnyksellä piha-aiheisia postauksia,kylppari,keittiö-aiheiset postaukset kiinnostaisi myös..sulla on kiva tyyli,itsellä vähän samanoloinen ja mietinkin aina miten saisi esim.kodari/kylppäri/saunaosastoille samaa fiilistä tai tunnelmaa kuin muualle kotiin(remontoimatta kaikkea uusiksi). Useinhan käy niin(ainakin mulle)että nuo paikat kodissa on sisustuksellisesti vähän toisarvoisia...

      Poista

Kiitos kun moikkasit!