4.5.2016

Kesä keikkuen tulevi?

Eikös mennä jo aika kesäisin kuvin? Kyllä vain minusta ainakin on tuntunut tällä viikolla, ettei kesä  keikkuen tullut, vaan paremminkin kunnon rytinällä. Itse en ole oikein ehtinyt mukana pysyä, puut ovat jo hiirenkorvilla ja takapiha vihertää, kuin kaikki olisi tapahtunut yhdessä yössä. Tänään kaupungilla vilisti porukka jo sortseissa ja mekoissa, hurjaa. Vasta viikonloppuna pakkailin meidän toppavaatteet varastoon, eikä tullut mieleenkään ottaa kesävaatteita kaappeihin.

Lämpimien saavuttua mieleni tekee vain puutarhoille ja kesäisiin istutus puuhiin. Paljastettakoon että kerran puutarhalla jo kävinkin ja mukaani tarttui vain orvokkeja, koska tarjonta ei ollut vielä kovin laaja. Nyt olisi aika suunnitella mitä kesäksi ruukkuihin laittaisin. Jos hyvin ennalta miettisi ja listaisi, ei tulisi turhia heräteostoksia tehtyä kukkienkaan suhteen. Minulla yleensä tahtoo lähteä vähän lapasesta, kun puutarhalle pääsen! Viime kesänä osasin ekaa kertaa ottaa suht maltilla ja kova aikomus olisi valmis suunnitelma istutuksista täksikin kesäksi tehdä.

Postauksen kesäiset kuvat ovat viime viikonlopun vappuisista tunnelmista, jolloin piknik kori päätyi lopulta omalle terassille, ajeltuaan kierroksen kaupungin kylmässä vappusäässä. Sunnuntai olikin ainut kylmä päivä, auringonpaisteesta huolimatta. Oman terassin tuulettomalla keitaalla oli silloinkin oikein lämmin ja palmun katveessa ystävien kanssa korttia muutama tunti pelailtiinkin. Tuli mieleeni, että olisipa kiva pitää kesällä Haiwaii bileet ;) Muutama palmu lisää, kesäisiä cocktaileja ja rennon letkeetä musaa, tanssia ja limbokisaa. Eiköhän tää suunnitelma vielä lähde toteutukseen saakka! Oi kesä, ihanaa että olet tulossa!

Minttu

8 kommenttia:

 1. Niinpä, aivan kuin yhtäkkiä olisi alkanut kesä! :) Meillä ei vielä hiirenkorvia näy, mutta ruoho on alkanut vihertää. Ja mitkä aurinkokelit, wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt teilläkin varmasti jo puut lehtinupullaan tai jopa jo lehdessään! Nyt on nautittava, tiedä millainen kesä on tulossa! Pidetään peukut auringolle!

   Poista
 2. Kuulinko sanan bileet ? Kutsua odotellessa :D

  Meilläkin on muuten oikein lämmintä ja jäätkin lähtivät joesta. Olisipa hyvät kelit viikonlopunkin, saisi paljon touhuttua pihallakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, bilehile tulisitko? Mahtavat ilmat ollu koko viikon, meikä on antibioottikuurilla, ei flunssa ihan helpolla ohi menny. Onneksi voimat jo miltei kokonaan palautuneet!

   Poista
 3. Sama juttu, karkaa mopo käsistä puutarhaliikkeessä. Viimevuonna keräilin vähän tuota ja tuota ja voi, tossa olis kans kivat.. Kassalla kiitos seisoo, kun kaivaa korttia lompsasta;) Eilen ostin jo kolme Intianminttua, joka on ihan uusi tuttavuus. Siitä tulee kuulemmaista isot pehkot ja tuoksu on mahtava, minttu kun on:) Tänä vuonna aion kyllä pitää itseni aisoissa ja miettiä hiemaan hankintoja etukäteen. Ihanat kuvat sulla taas<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä katsastaa olisiko intianminttua tarjolla, mintustakin tulee valtavat puskat! Ajattelin pientä yrttitarhaa laitellakin! Tää alkukesä on niin parasta aikaa!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!