24.5.2016

Uudet pokat Instrumentariumilta + alekoodi sinulle

- Yhteistyössä Instrumentarium -

Milloin viimeksi olet päivittänyt aurinkolasit? Oletko panostanut vai pihistänyt? Itse olin nuorempana kova tyttö hävittämään aurinkolasejani ja siksipä en uskaltanut koskaan hankkia kymppiä kalliimpia. Muistan ne veneilyreissut kun kumartelin ihastelemaan tyyntä veden pintaa ja plumps, siellä oli taas yhdet lasit pohjassa ;) Kun viime kesänä päätin hankkia aurinkolasit hyvillä suojilla ja juuri minun kasvoilleni sopivilla muokkailuilla, en ole katunut päätöstäni panostaa. Lasit jotka oikeasti suojaavat, ilman että lisäksi siristelen omia silmiäni auringon paistaessa ja lasit jotka pysyvät kasvoilla liikkeessäkin, silloinkin kun kumarrun peilaamaan itseäni vedenpinnasta.

Indiedaysin Inspiration Dayssa minulla oli mahdollisuus päästä tutustumaan Instrumentariumin pisteellä tämän kesän aurinkolasitrendeihin. Saimme testailla uutuusmalleja ja hakea kesäistä fiilistä Rio de Janeiron "portailla" poseeraten. Täytyy sanoa, että upeita malleja laseissa on lukuisia ja valinnan vaikeus iskee omia valitessa. Instrumentariumin aurinkolasivalikoiman tarjoaa yhteistyössä Solaris, joka on maailman johtava aurinkolasien erikoisliike ja siksipä kuumimmat brändit (Ray-Ban, Burberry, Gucci, Dior) ja trendit löytyvät nyt Instrumentariumilta. Selvästikin muodin harjalla menevät isot aurinkolasit, pyöreät 80-luvun mallit ja pilottilasit. Itse miellyin eniten Guccin ja Diorin isoihin malleihin, vaikkakin kuviin kasvoilleni päätyikin turvallisesti aika hillityt pokat. Naiselliset, isot ja tyylikkäät aurinkolasit voisivat löytyä kesällä kasvoiltani!
Instrumentariumin silmälasien kevään uututena on Fuzion Step into the world -mallisto, joka on saanut inpiraationsa eripuolilla maailmaa sijaitsevista julkisista portaista. Ota siis symbolisesti askel maailmasta toiseen ja repäise näillä vähemmän tylsillä kehyksillä kevääseen. Värikkäät kehykset piristävät ilmeen ja asun kuin asun. Kirkkaita värejä, iloa ja taiteellisuutta. Jos itse käyttäisin laseja, olisivat nämä töihin oikein oiva valinta. Lapset tykkäisivät iloittelusta!


Yhteistyön merkeissä minulla onkin ilo antaa teille lukijoilleni mahdollisuus ostaa silmä- ja aurinkolasit Instrumentariumilta -25% alennuksella. Alennuksen saat sanomalla oston yhteydessä FUZION! Käyhän kurkkaamassa kesän aurinkolasitrendit täältä ja suuntaahan sovittelemaan!

Auringon paistetta toivotellen,

Minttu

1 kommentti:

  1. Uudet aurinkolasit olisi ostoslistalla joten täytyypä käydä hyödyntämässä tuo alennus!

    VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!