28.5.2016

Olohuoneessa tapahtuu
 Pieniä muutoksia on olohoneessa tapahtunut, kun vanha korkea kaappi väistyi aittaan ja tilalle tuli eteisestä toinen harmaa lipasto. Eteinen kaipaisi meillä hieman suurempaakin muutosta, tällä hetkellä se palvelee todella huonosti perheemme tarpeita. Pieni ja ahdas tuulikaappi, josta avautuu isompi avara eteinen. Isommasta eteisestä puuttuu säilytystila kokonaan ja siellä ei ole kuin yksi ehyt seinä, johon säilytystilaa olisi mahdollista laittaa. Lattiamateriaali on laminaattia ja sen kosteudelta suojaaminen on aika työllistävää talvisin. Suunnitelmia eteisen muutoksesta ollaan hauduteltu jo jonkin aikaa, nähtäväksi jää milloin ne olisi mahdollisuus toteuttaa. Mutta nyt toteutimme eteisessä lipaston siirtämisen myötä väliaikaisen ja edullisen ratkaisun, josta kuulet myöhemmin. Pienillä muutoksilla olohuone tuntuu saaneen kivan faceliftin ja tilantuntukin lisääntyi kummasti.

Minttu 

10 kommenttia:

 1. Onkos siellä uusi matto ja pöydän pintakin? Kivalta näyttää, seuraavaksi sitten kuvia eteisestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkkasilmäinen ;) kiitos! Kun saan kuvattua ni laittelen eteisen linjoille!

   Poista
 2. Aivan ihana tuo vanha lipasto.
  Osallistu kastehelmi arvontaan blogissani,
  Hyvää sunnuntai päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoissa on sitä omaa elämää ja sielukkuutta, tarinaa ja tunnearvoa! Täytyypäs käydä klikkailee, kiitos vinkistä!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, itse sitä ei aina osaa nähdä. Kyllästyy ja kaipaa vaihtelua, näin sitä helposti saa kun vaihtaa kalusteiden paikkaa. Olohuone Ja eteinen eivät siis olleet ainoat paikat jotka koki muutosta!

   Poista
 4. Uusi matto bongattu ainakin ja bongasinko oikein jotain marmorista pintaakin? Sellaista hakusessa tännekin jossain muodossa. Ihana nähdä pitkästä aikaa näitä sisäkuvia, niin on kaunista! :) Lämmintä alkavaa viikkoa, sellaista pitäis olla meikäläisille luvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä bongasit oikein! Pöydästä voisi kirjoitella ihan oman juttunsa! Lämmintä on piisannu ja sisällä ei malttaisi millään olla, kuvat ja siisteys jää hallitsematta. Mutta yritän kotikuvia sisältäkin saada linjoille!

   Poista
 5. Ihana lipasto! Olen alkanut himoitsemaan vanhaa kaappia/lipastoa näiden IKEA-säilytyskalusteiden tilalle. Pitäisi varmaan alkaa pörräämään kirppiksillä niin netissä kuin livenäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niissä vaan eri tuntu kuin uusissa! Tämä on J:n suvun lipasto ja siksikin erityisen tärkeä! Kirppareilta tekee myös hyviä löytöjä kun jaksaa vaan metsästää ja antaa haaveille aikaa.

   Poista

Kiitos kun moikkasit!