1.6.2016

Helteinen toukokuuAurinkoisen upeissa, helteisissä ilmoissa on mennyt miltei koko toukokuun loppu. Taitaisi toukokuu olla ilmojen ja luonnon kauneuden kannalta aika hyvä kuukausi pitää lomaa. Luonto tajoaa katseltavaa, retki-intoa olisi vaikka kuin ja helteetkään ei väsytä laisinkaan. Lomatungoksiltakin välttyisi ja asuntovaunussa olisi yöt viileämpiä nukkua ;) Meillä kuitenkin kesäkuun ensimmäinen päivä tarkoittaa lomille jäämistä. Hassusti keskeltä viikkoa katkesi arkinen aherrus, ja en vielä tänä aamunakaan tahtonut tajuta loman alkaneen. Tässä sitä nyt kuitenkin ollaan, lomalla, hip hei!

Terassin toisella laidalla on tullut helteissä istuskeltua pienet hetket, lehden ja kahvikupposen kera ja toisinaan raikkaampi juoma huulilla ja aurinkolasit silmillä kesää ihmetellen. Tämä osa terassia ei ole katoksen alla, ja keskellä kesää kulmaus on aivan liian kuuma paikka oleskella. Saa nähdä mitä kasvit paahteisista paikoistaan tykkää, näistä heinistä minulla ei olekaan vielä mitään kokemusta. Antavat terassille mukavaa rantatunnelmaa, vielä saan muutaman päivän niiden katveessa nautiskella ennen kuin ilmat taas viilenevät.

Minttu

3 kommenttia:

  1. Ihanan kutsuva terassi! Toukokuu oli ihan mahtava kaikin puolin eikä säätä voi moittia. Toivottavasti kesäkuusta tulee vähintään yhtä ihana!

    VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!