3.6.2016

Safari-synttärit














 Eilen juhlittiin safariteemalla pojun kaverisynttärit. Rennon mukavat juhlat, menoa oli välillä kuin villieläimillä kuunaan ja kuumuutta piisasi kuten safarilla kuuluukiin. Yhdentoista lapsen voimin kajautettiin onnittelut ilmoille, herkuteltiin, etsittiin safarieläimiä piiloistaan, valokuvailtiin photobooth tyyliin, hypittiin trampoliinilla ja supistiin karkkikippojen kanssa leikkimökissä. Kyllä lapset vain osaavat nauttia ja ottaa rennosti, ilman turhia jännityksiä. Vaikkei kaikki vieraat tosiaan tuntenutkaan, niin leikit ja touhut sujuivat kuin olisivat ennenkin yhdessä olleet. Ihana katsoa sivusta ja välistä vain kameran takaa, ilman sen suurempia ohjelmanumeroita.

Juhlien tarjoiltavat olivat teeman mukaisia ja aika terveellisiäkin. Lasten omasta kioskista sai sitten hakea makeampaa naposteltavaa kukin omaan kippoonsa. Arvatenkin, kiskalla kävi kova kuhina! Sankarin kakkutoiveena oli suklaa-toffee juustokakku ja sellaisen toteutin paria ohjetta yhdistellen.

 Kerrankin päästin itseni aika helpolla myös koristelujen suhteen, pompomit ja askartelut saivat jäädä. Näihin juhliin koristeet rakentuivat lautasille ja vain palmu nostettiin paraatipaikalle tunnelman luojaksi. Niin ja tietysti tuo kioski rakentui J:n toimesta. Vähän vanhaa jätskikioskia muutellen saimme oikein toimivan, lasten oman pikkukiskan, terassille herkkuja tarjoamaan. 

Yhdet onnistuneet ja ikimuistoiset juhlat ovat taas takana ja muutaman päivän päästä meillä onkin eskari-ikäinen poitsu. Muutamat kemut hänen kunniakseen vielä pidetään!

Minttu

6 kommenttia:

 1. Oi jospa oisin/mme saanut olla mu-kaa- naa!!

  VastaaPoista
 2. Onpas hauska teema juhlissa ja tarjottavat taas niin nätisti esillä! :) Tää synttärisankari on aina niin söpön ja coolin näköinen poitsu, onnea hänelle! :)

  VastaaPoista
 3. Hauska teema! Eläimet kakun päällä näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä teemasta olisi ammentanut ideoita vaikka kuinka ja pinteres toimii hyvänä avustajana!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!