11.6.2016

Kesän juhliin

 Kevät ja alkukesä on ollut yhtä juhlaa. Rakkaiden syntymäpäiviä, kevätjuhlia, lakkiaiset, äitienpäivää ja nimipäivää. Syntymäpäiviä on kahden kuukauden ajan osunnut miltei joka viikonlopulle ja toisina päivinä on saanut luoda aikataulun ehtiäkseen kaikkialle. Kevät on mielestäni myös luonnon omaa juhla-aikaa. Luonto herää kukoistukseensa ja lenkkipolun varrelta kulkeutuu kukkia kotiin jokaikinen päivä. Kadumme omenapuut olivat taas tänäkin vuonna upeassa loistossaan ja maljakon lisäksi meillä päätyi niitä myös kakun päälle. Helppo, näyttävä ja kaunis koriste.

Tämän kevään juhliin on menty sininen mekko yllä. Löysin kerrankin mukavan ja mieleisin mekon jo hyvissä ajoin ennen kevään juhlia ja tämä mekko tulee olemaan käytössä myös arkisemmassa menossa. Olen tykästynyt mekkoon todella paljon, tarpeeksi juhlallinen ja sopivan rento, ilman sen suurempia kikkailuja. Mieluinen leikkaus ja sen myötä mukava yllä. Harvoin löydän näin miellyttävää juhla-asua, niin fiilistellään tätä nyt oikein kunnolla ;) Tänään juhlahumu jatkuu Helsingissä pojun synttäreillä vol. 2 ja huomenna suunnataankin ystäväperheen kanssa risteilylle. Juhlaa!

8 kommenttia:

 1. Kaunis kakku ja oi, niin hehkeä nainen! Mulla ei ole mitään juhlia luvassa tälle kesälle, harmillista. Olis niin kiva vähän pynttäytyä ja... JUHLIA!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiköhän meidän pidä sit juhlat keksiä, että pääset sinäkin pynttäytymään ;) Joskus vaan on niin, ettei ole oikein kesäjuhlia koko kesään, toisaaltahan se helpottaa lomasuunnitelmien tekoa. Ja sit onb kesiä kun on juhlaa juhlan perään!

   Poista
 2. Ihana kakku ja sinä :) Meilläkin on tulossa kahdet lasten allaspippalot ja suunnitelmat on kovassa käynnissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allasjuhlat kuulostaa niin huipulta, mitähän sinä nyt keksit sinne....?

   Poista
 3. Wauu, kaunis kakku ja kaunis Minttu, upeelta näytät! Mukavaa sunnuntai-iltaa reissaajille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Reissaajat ovat palautumassa kotiin, ihanaa sekin!

   Poista
 4. Kauniita ja kesäisiä kuvia! <3 Oksat ovat niin upeat maljakossa, harmi että kestävät niin vähän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan liian lyhyen aikaa kestävät puissakin, näistä voisi nauttia paljon pidempään.

   Poista

Kiitos kun moikkasit!