9.6.2016

Oma sänky vaihtui viikoksi vieraaseen


Hih, en malttanut olla otsikoimatta noin ;) Pakkasimme lasten kanssa kimpsut ja kampsut maanantaina ja suuntasimme nokkamme Helsinkiin sukulaisten tykö. Täällä tätini luona olemme majoittuneet ja ensimmäisen yön jälkeen luovutin sänkypaikkani nuorimmaiselle, siitä saamien kovien selkäkipujen vuoksi. Sain vaihdossa vuodevaatelaatikon, oikein mukavan pehmoisella patjalla ja kivutkin ovat jo mennyttä. Hieman minua iltaisin huvittaa, kun käperryn lattialle "laatikkoon" jossa on pyörät alla ja kylkeä kääntäessä tuntuu kuin joku keinuttaisi minua kehdossa. Oma sänky on aina oma, vaikkei se meillä ihan parhaimmassa kunnossaan enää olekaan, ja sitä arvostaa eritavalla kun on siitä välillä erossa ;) Summa summarum, hyvin olen yöni reissussa nukkunut ja lomalla pärjää vähemmälläkin unella. Päivät ovat olleet mukavaa ohjelmaa täynnä, instagramiin päivittyy näin lomalla hieman enemmän ja nopeammin kuin tänne blogiin. Klikkaile siis itsesi seuraamaan @rapattutalo.

Lomaterveisin,

Minttu

8 kommenttia:

 1. Oma sänky paras sänky!

  Mukavaa lomaa teille <3 Suunnatkaa seuraavaksi pohjoiseen. Meillä tulee räntää eli ihan pian rinnekelit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmä on täällä etelässäkin ja osa suunnitelmista jäänyt kylmän sään takia toteuttamatta. Mukava on silti vaihtaa oma sänky välillä vieraaseen ja nähdä "maailmaa"! Heh, vai rinteisiin siellä pian pääsis....toivottavasti et ole kesäkukkia vielä ostanu.

   Poista
 2. Nättiä on, oma sänky tosiaankin se paras sänky. Ihanaa Helsingin lomaa ja makoisia laatikkounia. Kuulostaa hauskalta!

  VastaaPoista
 3. Täällä Itä-Vantaalla sua odottaa mahtava prinsessasänky sen jälkeen et enää halua omassa sängyssä nukkuakaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh-hoh, nyt alkaa jo jännittää millaisiin uniin siellä pääsen ;) Tiedä vaikka vien sängyn mukanani!

   Poista
 4. Kaunista! Komppaan edellisiä: oma sänky paras sänky! Muistan lapsena nukkuneeni välillä sängynaluslaatikossa, ihan huvinvuoksi vaan. :)
  Reilun viikon päästä tulenkin jo testaamaan teidän vierassänkyä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsenahan se oli ihan paras paikka! Kohta tosiaan minä pääsen majataloa pitämään, kivaa! Meillä nukutaankin roskalavojen päällä ;) Toivotaan että ilmat pian lämpeävät!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!