26.6.2016

Juhannustunnelmia
Meidän juhannusmaisemia Keski-Suomesta Jämsän ja Oriveden välistä Längelmäeltä. Maalaismaisemien ja mökkitunnelmien kauneutta, ihailua ja pysähtymisiä niiden äärellä. Hyvää ruokaa ja seuraa. Kahteen kertaan leivottua ja epäonnistunutta kakkua. Lasten rypläytymistä järvessä, iloisia touhuja ja käsikkäin juoksua pitkin poikin. Puuhastelua projektien parsissa, meidän perheestä ahkeroi lähinnä J joka ei osaa olla tekemättä mitään ;) Minä käväisin kyläkirpparilla ja tein pieniä löytöjä. Saunomista ja talviturkin heittoa. Puolilleen valvottuja öitä korttipelien äärellä. Kitara ja serkun poika, omaa tuotantoa, välistä kajahti Putroa viljapellon kupeella. Paljon sydämeen jääviä muistoja <3

Nyt matkalla kotiin ja heti perille päästyä minua kutsuu hammaslääkäri. Tänään siis nopea paluu arkeen,

Minttu

6 kommenttia:

 1. Todella kauniita kuvia! Osaatko sanoa mitä nuo nukkuvat pienet otukset ovat? Ovat todella suloisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otukset ovat hiirulaisia! Äiti vilahti karkuun kun pesä löydettiin rappusten alta niitä siirrettäessä! Aika suloisia olivat!

   Poista
 2. Ihania kesätunnelmia! Kuulostaa aika täydelliseltä juhannukselta, kakkukatastrofista huolimatta. :)

  VastaaPoista
 3. Oottepa idyllisissä maisemissa olleet! Mukavaa viikkoa nyt jos hamppilääkäri on jo taputeltu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää tätini perheen mökkimaisemat ovat kyllä kauniit! Karavaanari vaan huokailee kuinka kaunis Suomi voikaan olla! Hampilääkärri perui su ajan, mutta kahdesti silti tällä viikolla olen jo päässyt "nauttimaan" niiden palveluista ;)

   Poista

Kiitos kun moikkasit!