19.5.2016

Yrtit ruukuissa ja ruukut hyllyssä
Autotallista kantautui hylly terassille ja yrttiruukut löysivät tiensä hyllykköön. Vähän epäilen ettei yrtit saa tällä paikallaan tarpeeksi aurinkoa, mutta minullahan on kesällä aikaa siirrellä ruukkuja paikasta toiseen ;) Hylly saa toistaiseksi kuitenkin pysyä tällä paikallaan, siihen on käytännöllistä sujauttaa kaikki terassille kantautuva. Lehdet ja kahvikupit, sandaalit ja puutarhahanskat, kastelukannu ja yrttisakset sopivat hyllykköön sulassa sovussa. Nyt näin ja huomenna varmaan jo toisin, terassilla eletään edelleen ja muitakin kuin yrttejä ja orvokkeja on tullut hankittua. Niistä lisää toisella kertaa! Miltäs hylly teistä näyttää?

Aurinkoista loppuviikkoa,

Minttu

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea! Ja hyvältä näyttää nuo terrakottaruukut valkoisen ja harmaan keskellä :) Vitsi kun meillä on niin pieni terassi, että ruokailuryhmän lisäksi sinne ei juuri muuta mahdu....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terrakotta mukavasti pehmentää kokonaisuutta! Meillä taas terassia aika paljonkin ja kalusteita saa pyöritellä ja järjestystä vaihdella niin halutessaan.

   Poista
 2. Ihana yhdistelmä tuo terrakotta ja musta<3 Meillä on Ikean metallinen Hyllis (?) ja olen tykännyt. Hyllyyn saa näyttäviä asetelmia ja sellaista kodinomaisuutta se tuo terdellekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyllistä minäkin tähän ensin mietin, olisi hieman pienempi ja sirompi, mutta lopulta päädyin tähän ratkaisuun kun tämä kerran jo valmiina löytyi. Hylly onkin sateelta suojassa, niin saan rauhassa sitä sisustella kuin sisähyllyä.

   Poista
 3. Ai vitsi että on hyvän näköinen kokonaisuus, tykkään! :)

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen tuo hylly ja sopii kivasti sisustettuun terassiin <3 Aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä meidän kesäolkkari! J jo mietiskeli miten sais lätkää katsottua terassilla ;)

   Poista
 5. Oikein hyvältä näyttää! Tilava hylly on hyvä valinta terassille/parvekkeelle, sinne kun saa tungettua paljon kaunista katseltavaa. Harmi ettei omalle pervekkelle mahdu isompaa hyllyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sisustettava pinta-ala tuplaantuu näin kesäisin. Mut mä tykkään! Sun keittiön hyllys onkin niin ihanasti laitettu!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!